TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

După-amiază cu o nimfomană pe vârful muntelui Parâng

Eugen Şerbănescu
ISBN: 978-973-46-1854-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Data apariției: 2011
Editura: Polirom
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, beletristică, sexualitate, erotism, confesiune, avocată repatriată
  • Eugen Şerbănescu - Autor
    Eugen Şerbănescu, originar din Giurgiu, prozator si dramaturg; studii post-universitare de politica, jurnalism si comunicare la Reuters, Londra (1991), bursier Humphrey la University of Maryland, SUA (1994), Harvard (1997); stagiu de perfectionare si contributor la Philadelphia Inquirer (1994); publicist, redactor-sef adjunct la Romania libera (1996), analist politic, moderator TV; secretar de stat si purtator de cuvint al guvernului (1998), consul general la New...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

7 martie 2012, ArtActMagazine, nr. 158 - Cristi Ardelean
"Eugen Serbanescu da lovitura cu un roman complex, inteligent structurat, care reinvie spiritul camilpetrescian intr-un context diferit, dar parca atit de neschimbat. (...) Plecam la drum cu asteptari joase, pentru a fi complet uimiti de povestea deloc banala, cliseica, ori pornografica."
30 iunie 2012, România literară nr. 25 - Irina Petras
"Cele doua chestiuni (arzatoare si aratoase), Femeia si Romania, vor fi radiografiate din perspectiva seductiei si a eternului feminin, intr-o tentativa de a identifica simburele esecului, al „mortalitatii” care se ascunde in niste premise doldora de excelenta. (…) Sigur, e vorba de un roman erotic, dar aceasta nu e neaparat o pista falsa, cit o pista deturnata pentru a suporta lecturi pe mai multe paliere, inclusiv cel al „cautarii identitatii” (cum precizeaza autorul intr-un interviu)."
Omul care aduce cartea”, ProTV - Dan C. Mihăilescu
"Acesta carte, bine provocatoare, este cea mai neobisnuita carte de pe la noi din ultimii ani."
Dan Cristea
„Romania pe intelesul tuturor. Exploziv si impudic... Roman cu miez, inteligent si percutant deopotriva, Dupa-amiaza... combina ingenios confesiunea erotica, exploziva si impudica, a unei tinere avocate repatriate (o Seherezada postmodernista) cu insemnarile eseistice ale unui «prieten-profesor», facute pe marginea istoriei nationale si a mentalului romanesc. Marturisirile -picante si fara perdea ale femeii contin o radiografie lucida a comportamentului trupesc si libidinal, vazut nu doar ca placere, dar si ca unealta de control sau relatie de putere. Acestei viziuni hedoniste ii raspunde apelul la radacinile identitare, la trecut si la istorie din fragmentele eseistice, cele doua perspective, a placerii si a analizei, intilnindu-se intr-o excelenta operatiune de demistificare. Cu aceasta noua carte, Eugen Serbanescu ne plonjeaza, curajos si original, in «haosul» societatii romanesti de azi, oferindu-ne astfel o «Romanie pe intelesul tuturor». ” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus