TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Demonii vântului (Top 10+)

Daniela Zeca-Buzura
Colecții/Serii: Top 10+
Cititorii indragostiti de rebela si pasionala Darrielle din Istoria romantata a unui safari vor gasi in acest roman o noua poveste de iubire, iar cei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-3400-2
EAN-16: 978973463400
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cititorii indragostiti de rebela si pasionala Darrielle din Istoria romantata a unui safari vor gasi in acest roman o noua poveste de iubire, iar cei care nu au cunoscut inca „vocea hipnotica de sirena” din proza Danielei Zeca sint pusi in fata unei istorii noi despre pasiune, aur si putere.

Data apariției: 2013
Editura: Polirom
Titlu original: Demonii vîntului
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, dragoste, trilogie, pasiune, aur, putere, Dubai, Allah, Bucureşti
  • Daniela Zeca-Buzura Daniela Zeca-Buzura - Autor
    Daniela Zeca-Buzura este absolventă a Facultăţii de Litere din Bucureşti, a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a unui masterat în ştiinţele comunicării. Din anul 2001 este doctor în filologie al Universităţii din Bucureşti...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Daniela Zeca
"Am proiectat sa scriu o trilogie orientala in care acest al doilea roman e o poveste a intilnirii incordate  dintre «eu» si «celalalt», dintre femei si barbati deopotriva – o odisee a celor trei feluri de eroi care vor construi intotdeauna, in orice literatura, istoriile care se tin minte: Amantul, Stapinul si Profetul. Demonii vintului este cartea Stapinului indragostit.” 
Horia-Roman Patapievici
"Daniela Zeca este un maestru in arta imaginilor care rastoarna sensibilitatea, o tin la pinda, o obliga sa se predea. Proza ei reuseste sa ne atraga in surprizele nelinistilor sufletului in acelasi fel in care erau atrasi spre caravanseraiul providential calatorii rataciti in desert din O mie si una de nopti – intr-un regim regal, de eternitate.” 

Opinia cititorilor