TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pervertirea

Cristina Nemerovschi
Colecții/Serii: Radical din 7
Un artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă. Amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie. În...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8335-84-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Pervertirea Pervertirea Cristina Nemerovschi

Pervertirea

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă.

Amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie. În căutarea ei pornesc trei prieteni care sunt, în același timp, și suspecți în cazul dispariției tinerei: un scriitor mizantrop și de succes, un pictor fascinat de lolite, dar și de septuagenare, o prostituată atrasă de tot ce înseamnă sex extrem. Revoltele sociale din februarie 2012 constituie, în premieră în literatura română, o parte din fundalul acțiunii. Căutarea Amaliei reprezintă pentru fiecare dintre cei trei o introspecție dură, o permanentă și caustică analiză a umanității degradate. Pe urmele Amaliei, pășim într-un București underground, cu cluburi dedicate sado-masochismului, dar și cu memorabila și fascinanta Cală, un loc desprins parcă din Călăuza lui Tarkovski.

Alte figuri pitorești apar treptat în rolul de suspecți: o Dominatoare, o adolescentă cu tendințe de nimfomanie, Babuinu – tatăl vitreg al Amaliei, un paznic nebun al Calei, un moș însoțit de o ceată de pelicani.

Imaginația celor trei protagoniști abundă de fabulos, distopic, umor negru, cinism. Singurul subiect pe care nihilismul nu îl atinge este arta. În numele artei, se poate ajunge și la crimă?

Data apariției: noiembrie 2013
Pagini: 392
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
artist, crimă, schimbare, roman

Opinia cititorilor