TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Tokyo by Night. Planeta Tokyo 2 (Ediţia 2005)

Claudia Golea
Colecții/Serii: Biblioteca de Duminică
Tokyo by Night vine in continuarea Planetei Tokyo, iar centrul de interes este viata de noapte a capitalei Japoniei. Volumul, apreciat si de critica,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-681-955-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tokyo by Night vine in continuarea Planetei Tokyo, iar centrul de interes este viata de noapte a capitalei Japoniei. Volumul, apreciat si de critica, are toate „ingredientele” bestsellerului, nelipsindu-i sexul, drogurile, subiecte tratate cu dezinvoltura de autoare, care este in acelasi timp si protagonista cartii.

Data apariției: 2005
Editura: Polirom
Titlu original: Tokyo by Night. Planeta Tokyo 2
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, Japonia, autobiografic, integrare, viaţă de noapte, libertinaj, sexualitate, droguri
  • Claudia Golea - Autor
    Claudia Golea (n. 1968) a urmat cursurile Facultatii de Litere (sectia japoneza-engleza) din cadrul Universitatii Bucuresti. A studiat un an literatura japoneza la Universitatea Tokyo. Din 1992 pina in 1997 a locuit in Tokyo, apoi, pina in 1998, in Cairo. Volume publicate: Planeta Tokyo, Nemira, 1998; Tokyo by night, Nemira, 2000. Intre 2002 si 2003 a lucrat in Bangkok, experienta ce sta la baza scrierii romanului Vara in Siam, aparut la Editura Polirom, in 2004....
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

16 august 2005, Averea - Elena Vlădăreanu
"Tokyo by Night poate fi citit si ca o continuare a romanului Planeta Tokyo. Si acesta este plin de subiecte tabu si dezinhibare, un bestseller in carne si oase. Poetul Lucian Vasilescu este convins ca autoarea este veriga, pina acum lipsa, a literaturii romane."
Lucian Vasilescu
"Am crezut, inca de cind am citit manuscrisul primului ei roman, ca avem, in persoana autoarei, o veriga ce lipsea literaturii romane contemporane. La fel cred si acum. Proza sa povesteste lin, fara ostentatie si fara patos despre o realitate pe care majoritatea dintre noi am ascunde-o sub pat si ne-am dori s-o uitam.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus