TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Flower-Power Tantra

Claudia Golea
Colecții/Serii: Funky Fiction
Claudia Golea este una dintre cele mai transgresive şi erotice scriitoare a generaţiei 2000. A trăit mult timp în Japonia şi Thailanda, ani...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88543-1-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Flower-Power Tantra

MAI MULTE DESPRE CARTE

Claudia Golea este una dintre cele mai transgresive şi erotice scriitoare a generaţiei 2000. A trăit mult timp în Japonia şi Thailanda, ani pe care îi regăsim în romanele ei Planeta Tokyo, Tokyo by night şi Vara în Siam. Este o fată de diplomat, şi-a început şcoala la Paris, s-a întors la Bucureşti şi, pentru că a făcut o pasiune pentru Japonia, se înscrie la Facultatea de Limbi Străine, secţia japoneză.

Când a început Revoluţia din '89, a plecat la Paris, la nişte prieteni de familie. Ingenuă şi fecioară, face brusc o pasiune pentru un tânar japonez, Hiroshi, cu care-şi începe iniţierea erotică. După terminarea poveştii de amor, cauzată de răceala acestuia, cade pradă psihozei.

Cartea este, de fapt, povestea unei iniţieri în viaţă şi amor, cu traversarea unei crize boeme care marchează găsirea unui nou stil de trai, marcat de sex, droguri şi exotisme.

"Viaţa mea este ficţiunea perfectă. Simt adeseori că traiesc într-un roman. Vreau să-i conving pe alţii că a fi schizofrenic este cel puţin okay. Pentru aceasta, scriu cărţi în care acest mesaj este disimulat printre dantele de umor, erotism, exotic."

Claudia Golea

Data apariției: februarie 2008
Editura: Pandora M
Pagini: 144
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
erotism, literatură română, iniţiere erotică, psihoză, schizofrenie, Japonia, boemă, sex, droguri
  • Claudia Golea - Autor
    Claudia Golea (n. 1968) a urmat cursurile Facultatii de Litere (sectia japoneza-engleza) din cadrul Universitatii Bucuresti. A studiat un an literatura japoneza la Universitatea Tokyo. Din 1992 pina in 1997 a locuit in Tokyo, apoi, pina in 1998, in Cairo. Volume publicate: Planeta Tokyo, Nemira, 1998; Tokyo by night, Nemira, 2000. Intre 2002 si 2003 a lucrat in Bangkok, experienta ce sta la baza scrierii romanului Vara in Siam, aparut la Editura Polirom, in 2004....
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Dan-Silviu Boerescu
"Claudia este unul dintre putinii autori contemporani care – cand scriu – scriu in deplina cunostinta de cauza. Ea improvizeaza foarte putin, asta in primul rand pentru ca, la ce si cum a trait ea, chiar ca nu ar mai avea nevoie sa inventeze ceva." 
Evenimentul zilei
.... o autoare cu totul neconventionala ca subiect si ca scriitura. 

Opinia cititorilor