TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bong

Alexandru Vakulovski
Colecții/Serii: Ego. Proză
In noul roman al lui Alexandru Vakulovski se tese o lume dezabuzata, in care sperantele mor inainte de a se naste, o lume in care dragostea pentru o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0593-4
EAN-16: 978973460593
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

In noul roman al lui Alexandru Vakulovski se tese o lume dezabuzata, in care sperantele mor inainte de a se naste, o lume in care dragostea pentru o altfel de „Lolita” e ucisa, lent, de neputinta, iar prieteniile se leaga tot in jurul neputintei. Asa cum ne-a obisnuit, Vakulovski vorbeste despre un anume fel de ratare, in starea ei pura, o ratare pentru care nu personajele sint vinovate, ci lumea din jurul lor. Si aici, ca si in volumele precedente, naratorul e constient de propria-i distrugere, dar incapabil de a i se impotrivi.

Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, neputinţă, Lolita, ratare, autodistrugere
  • Alexandru Vakulovski - Autor
    Alexandru Vakulovski (n. 1978, Stefan Voda, Republica Moldova) este poet si prozator. Redactor fondator al revistei web Tiuk! (k-avem kef). Fondatorul cenaKLU-lui KLU. Publica eseuri, proza, poezie, teatru si critica literara in majoritatea revistelor culturale din Romania. Prezent in antologii din Romania, Republica Moldova si din strainatate. Volume publicate: Pizdet (roman, 2002), Oedip, regele mamei lui Freud (poezie, 2002), Ruperea (teatru, 2002), TU (poezie,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

9 iunie 2007, Gândul - Mihai Iovănel
"In argou basa, «bong» inseamna «pipa cu apa folosita in special la fumatul drogurilor». Cartea lui Vakulovski e o combinatie de roman si poem in proza, de duritati si de poezie scoasa din vena, de faze penale si de balmajala a unui ins cu creierul taiat de narcotice & de alcool."
Dumitru Crudu
"Prin grila furiei poate fi justificat limbajul lui Alexandru Vakulovski. Duritatea lui este o expresie a furiei fata de structurile sofisticate si osificate ale societatii.” 
Ovidiu Pecican
"Alexandru Vakulovski cresteaza adinc si presara sare peste tot, cu grija sa nu scape ceva netratat. S-ar parea ca poetul-prozator a invatat oroarea pe de rost, in ipostazele ei complementare.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus