TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cimitirul

Adrian Teleșpan
Adrian Green este un homosexual român care se mută la Londra pentru că… e obosit. Deși nu prea mai are chef de muncă, își...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8335-91-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Cimitirul Cimitirul Adrian Teleșpan

Cimitirul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Adrian Green este un homosexual român care se mută la Londra pentru că… e obosit. Deși nu prea mai are chef de muncă, își găsește, totuși, un job: administrator de cimitir. Pe măsură ce interacționează cu diverși clienți, vii sau morți, Adrian ne spune exact ce crede el despre religie, bani, sex sau moarte, concepte pe care le descrie cu o sinceritate crudă, foarte mult umor și sarcasm. Cimitirul Wormholt devine spațiul în care Green își dă seama că fericirea stă în acceptarea adevărului propriu, și nu în ochii celor din jur.

Data apariției: octombrie 2013
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman, literatură română, literatură contemporană, umor, urbanism, Londra, homosexual
  • Adrian Teleșpan Adrian Teleșpan - Autor
    Adrian Teleșpan s-a născut în 1979, la Drăgăşani, Vâlcea. În 1999 a absolvit Liceul Teoretic din localitatea natală. Apoi a studiat un an Drept, patru jurnalism şi doi actorie. Între 2000 și 2012 a lucrat ca producător executiv în...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Monica Bîrlădeanu
Odată ce treci peste “urbanismul” limbajului și disecțiile întâlnirilor amoroase ale lui Adrian Green, Cimitirul îți propune un personaj care își îmbrățișează cu curaj imperfecțiunile, și le înțelege și acceptă, și care navighează cu mult umor într-un univers plin de personaje bizare, aproape suprarealiste.
Cristina Nemerovschi
Deși am citit recent multe cărți bune, nu mi s-a mai întâmplat de câțiva ani să mă arunce una din ele atât de puternic într-un film anume, cum a făcut-o Cimitirul.
Adrian Teleşpan
Singurul mesaj pe care îl am pentru tine e următorul: Nu îmi doresc să te învăț nimic, dar îmi doresc să îți placă ce am scris. Ceea ce ai acum în mână e o carte pe care ai fi putut să o scrii și tu. E o carte scrisă simplu, fără pretenții, pentru că eu nu sunt scriitor. Deschide cartea la prima pagină și vei vedea că tot ce fac eu în primele rânduri faci și tu în fiecare zi. Relaxează-te, finalul e mereu același!

Opinia cititorilor