TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mare Tranquillitatis

Katja Millay
Colecții/Serii: Contemporary Fiction
Fostul copil-minune al pianului, Nastya Kashnikov, își dorește două lucruri: să treacă prin anii de liceu fără să i se afle trecutul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93335-6-3
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mare Tranquillitatis

MAI MULTE DESPRE CARTE

Fostul copil-minune al pianului, Nastya Kashnikov, își dorește două lucruri: să treacă prin anii de liceu fără să i se afle trecutul și să-l facă pe băiatul care i-a răpit totul – identitatea, spiritul, dorința de a trăi – să plătească pentru asta.
Povestea lui Josh Bennett nu e un secret: toți cei pe care i-a iubit au fost luați din viața lui, iar acum, ajuns la vârsta de șaptesprezece ani, nu i-a mai rămas nimeni.
Acum, tot ce vrea este să fie lăsat în pace, iar cei din jur îi îngăduie acest lucru, fiindcă atunci când numele îți devine sinonim cu moartea, toți tind să păstreze distanța. Toți, în afară de Nastya, misterioasa nouă colegă de școală, care tot îi apare în cale și nu pleacă până când nu i se infiltrează în toate aspectele vieții. Dar, cu cât o cunoaște mai bine, cu atât mai enigmatică i se pare.
Mare Tranquillitatis este o lectură complexă, bogată, intensă, cu o narațiune genial construită despre un tânăr singuratic și o tânără fragilă emoțional și despre miracolul celei de-a doua șanse.

Autor: Katja Millay
Traducător: Adrian Deliu
Data apariției: septembrie 2013
Editura: Epica
Titlu original: The Sea of Tranquility
Pagini: 464
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
adolescenţă, mister, moarte, singurătate, răzbunare, fragilitate, ficţiune

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus