TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea arabă

Nedjma
Colecții/Serii: Eroscop
O tânără femeie din lumea arabă îndrăzneşte să transgreseze tabu-ul sexului şi al tăcerii pentru a-şi povesti viaţa intimă. O...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-707-084-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea arabă

MAI MULTE DESPRE CARTE

O tânără femeie din lumea arabă îndrăzneşte să transgreseze tabu-ul sexului şi al tăcerii pentru a-şi povesti viaţa intimă. O educaţie represivă, un mariaj forţat în care sexualitatea echivalează cu violul, o eliberare disperată ce înseamnă automat alungarea din familie, o pasiune senzuală şi ucigătoare, în fine, libertatea unui destin de curtezană, acestea ar fi capitolele care se succed pentru a-i povesti viaţa.  

Romanul, primit cu entuziasm în Occident, are greutatea unui act politic şi marchează o recâştigare a dreptului de a vorbi şi a trăi. Dezvăluindu-se prin paginile cărţii, autoarea este încă nevoită să se ascundă în spatele voalului şi al numelui atunci când este invitată în emisiunile TV.

Autor: Nedjma
Data apariției: 2006
Editura: Trei
Titlu original: L’Amande
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
erotism, lumea arabă, Orient, tabu, sexualitate

Opinii Editoriale

Lire
Un roman erotic scris de o femeie din lumea arabă!În faţa unei asemenea prezentări, minţile neîncrezătoare au bănuit mai întâi o strategie de marketing. Cu toate acestea, puţini cei care să nu fi fost deîndată seduşi de această carte surprinzătoare, care conjugă erotismul, mânia, senzualitatea, deşănţarea şi poezia cu o indiscutabilă fineţe! Despre autoarea romanului ştim că trăieşte într-o ţară din Maghreb şi că este acum în vârstă de patruzeci de ani. Să mai adăugăm că are talent… şi curaj. Pseudonimul Nedjma, sub care se ascunde, să fie oare o pavăză eficientă împotriva furiilor integriste? Greu de crezut...
Kirkus Reviews
Nedjma glorifică erotismul, ridicându-l la rangul de extaz religios, de rugă mistică... O contribuţie îndrăzneaţă la literatura erotică.
Der Spiegel
O adevărată Guerillă literară! Romanul este un act de rezistenţă politică, redând revolta unei femei arabe ce-şi revendică hotărât libertatea asupra plăcerii, trupului şi limbajului.

Opinia cititorilor