TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Alte vieţi decât a mea

Emmanuel Carrère
Colecții/Serii: Fiction Connection
Sri Lanka, 2004: o fetiţă de 4 ani e răpită de valurile unui tsunami. O poveste reală. "La interval de doar câteva luni, viaţa m-a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-314-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Alte vieţi decât a mea

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sri Lanka, 2004: o fetiţă de 4 ani e răpită de valurile unui tsunami. O poveste reală.

"La interval de doar câteva luni, viaţa m-a făcut să fiu martor la două dintre evenimentele de care mi-e cel mai frică pe lume: moartea unui copil – trăită de părinţii acestuia şi moartea unei tinere femei – trăită de soţul şi copiii lor. Cineva mi-a spus atunci: eşti scriitor, de ce nu scrii despre poveştile noastre? A sunat ca un fel de poruncă, aşa că am acceptat. Astfel am ajuns să spun povestea prieteniei dintre un bărbat şi o femeie, amândoi supravieţuind cancerului, amândoi având câte un picior amputat şi amândoi având aceeaşi profesie. În această carte este vorba despre viaţă şi moarte, despre boală, sărăcie lucie, dreptate şi, mai ales, despre dragoste. Şi totul este adevărat."

Emmanuel Carrère

Autor: Emmanuel Carrère
Traducător: Doru Mareş
Data apariției: 2011
Editura: Trei
Titlu original: D’autres vies que la mienne
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură franceză, literatură contemporană
  • Emmanuel Carrère - Autor
    Emmanuel Carrère este unul dintre cei mai prestigioşi scriitori francezi contemporani. Licenţiat în studii politice, este, de asemenea, scenarist şi regizor. A debutat în 1982, cu un eseu dedicat cineastului german Werner Herzog, dar primul său roman, L’Ami du jaguar, a apărut în 1983. A devenit celebru prin romanele sale care îmbină adevărul biografic cu ficţiunea şi care au fost recompensate cu numeroase...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Le Nouvel Observateur
Alte vieţi decât a mea este (...) cartea fericirii smulse din ghearele disperării, cartea raţiunii, scrisă de această dată cu permisiunea de a spune adevărul până la capăt. Furtuna înspăimântătoare a trecut, rămân doar cuvintele (şi ce cuvinte!) care o descriu.
Lire
Complet atipică în construcţie şi în realizarea intrigii... o operă literară puternică a cărei lectură nu ne poate lăsa indiferenţi.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus