TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Priveşte, înger, către casă

Thomas Wolfe
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
„Priveste, inger, catre casa este, deopotriva, o denuntare a provincialismului specific micilor orase si o splendida incercare de a-l pastra...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0935-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Priveşte, înger, către casă

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Priveste, inger, catre casa este, deopotriva, o denuntare a provincialismului specific micilor orase si o splendida incercare de a-l pastra nealterat. In esenta, este un roman despre identitate si despre formarea unui artist." (The New York Times)

„Thomas Wolfe ar avea sanse sa devina unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii. Cartea sa de debut e atit de adinca si de cuprinzatoare, incit include in ea intreaga existenta americana." (Sinclair Lewis)

„Daca ar fi trait mai mult, Wolfe ar fi ajuns cu siguranta cel mai mare scriitor american al tuturor timpurilor." (The New York Times Book Review)

„Printre contemporanii lui si ai mei, il consider pe Thomas Wolfe primul si cel mai important, pentru ca noi toti am esuat, dar Wolfe a trait esecul cel mai grandios, caci s-a straduit cel mai mult sa spuna totul... A avut poate un talent care il depasea pe al nostru, ar fi putut deveni cel mai mare scriitor american..." (William Faulkner)

Autor: Thomas Wolfe
Traducător: Marcel Corniş-Pop
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Look Homeward, Angel: A Story of the Buried Life
Pagini: 704
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, denunţare, provincialism, identitate, formare
  • Thomas Wolfe - Autor
    Thomas Clayton Wolfe (1900-1938) este considerat unul dintre cei mai importanti scriitori ai secolului trecut. La virsta de saisprezece ani, a fost admis la Universitatea din North Carolina, unde a inceput sa colaboreze la ziarele si revistele studentesti. Patru ani mai tirziu, si-a continuat studiile de dramaturgie la Harvard, sub indrumarea lui George Pierce Baker, fondatorul Atelierului 47. In scurt timp a trecut insa la proza, considerind-o forma de exprimare...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus