TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Să nu greşeşti

Lee Child
Colecții/Serii: Thriller & Mystery, Jack Reacher
Jack Reacher se simte bine in propria lui piele. Nu are slujba, domiciliu stabil si asigurare sociala. Dar nu refuza niciodata sa dea o mana de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1734-7
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Jack Reacher se simte bine in propria lui piele. Nu are slujba, domiciliu stabil si asigurare sociala. Dar nu refuza niciodata sa dea o mana de ajutor. Cand un agent guvernamental ii propune un contract, Reacher constata surprins ca i se cere sa fie asasin. Tinta: vicepresedintele Statelor Unite. Este un exercitiu, pentru ca Washingtonul vrea sa-si testeze dispozitivele de securitate, iar Reacher, doar cu periuta de dinti in buzunar, accepta provocarea si intra in clubul select din inima administratiei americane: Serviciul Secret. Va avea adversari pe masura lui. La fel de experimentati, inteligenti si invizibili.

Autor: Lee Child
Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş
Data apariției: 2007
Titlu original: Without Fail
Pagini: 504
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, suspans, Serviciile Secrete, Washington, siguranță, dispozitive de securitate, adversari
  • Lee Child Lee Child - Autor
    Lee Child s-a nascut in 1954 la Coventry, in Anglia. Urmeaza liceul la Birmingham si studiaza dreptul la Sheffield. Mai intai lucreaza cu jumatate de norma intr-un teatru, apoi se angajeaza la studiourile de televiziune Granada din Manchester. Este concediat in 1995,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

"Lee Child rivalizeaza cu Thomas Harris si John Grisham." (Mirror)
"Child nu scrie doar cu mainile. Foloseste putine cuvinte, dar le alege cu grija. Actiunea e violenta, dar bine calculata. Iar subtilitatile povestii sunt foarte potrivite pentru Jack Reacher, un personaj cu sange-rece, care gandeste inainte sa treaca la fapte." (The New York Times Book Review)
"Jack Reacher este un erou in genul lui Dirty Harry, un barbat care traieste dupa propriile lui reguli morale." (Sunday Telegraph)

Opinia cititorilor