logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Invitaţia la vals

Mihail Drumeş
„Iubirile cele mai mari sunt tocmai cele de care te îndoieşti mai mult.“ Mihail Drumeş Romanul Invitaţia la vals este...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-124-629-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Invitaţia la vals Invitaţia la vals Mihail Drumeş

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Iubirile cele mai mari sunt tocmai cele de care te îndoieşti mai mult.“ Mihail Drumeş

Romanul Invitaţia la vals este un fenomen unic în literatura română, fiind un titlu atât de îndrăgit de cititori, încât, de-a lungul unui singur deceniu, treizeci şi patru de ediţii au fost epuizate. Cartea îşi seduce încă de la primele pagini cititorul, care rămâne cu sufletul la gură, conectat la acordurile poveştii de dragoste dintre cei doi studenţi, Tudor şi Micaela. Candoarea emoţiilor şi a frământărilor sfâşietoare provocate de iubire, înregistrate de scriitor cu sinceritate şi sensibilitate, are darul de a aduce revelaţia bucuriei de a trăi alături de cei dragi, făcând din Invitaţia la vals o lectură necesară maturităţii.

Invitaţia la vals are acordurile ei fine, sensibile, muzicalitate interioară şi rezonanţă intimă cu eternul omenesc, cu frământările subconştientului şi poate de aceea, mărturisită sau nu, trecerea ei în conştiinţa cititorului prin atingerea delicată a emoţionalului este adevăratul succes al acestei poveşti de iubire cu valoare cinematografică."
Florea Firan 

Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Art
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
clasici români, lectură, literatura, roman, dragoste, sensibilitate
  • Mihail Drumeş - Autor
    Mihail Drumeş (1901-1982) a fost un romancier şi dramaturg român. Cu un foarte mare succes la public, înregistrat încă din perioada interbelică, Mihail Drumeş a vândut mii de exemplare din cărţile sale, dintre care cele mai apreciate sunt Scrisoare de dragoste, Invitaţia la vals şi Elevul Dima dintr-a şaptea.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Invitație la vals, Mihail Drumeș - Pen Vicious
Invitatia la vals, în perioada interbelică, a deținut supremația în rândul preferințelor publicului tânăr. Într-un deceniu s-au epuizat 34 de ediții. Povestea este plămădită din situații-limită, senzualitate și răsturnări de situație spectaculoase, este unul dintre romanele marilor pasiuni.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus