TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Invitaţia la vals

Mihail Drumeş
Apărut în 1936 şi publicat în peste de 30 de ediţii, Invitaţia la vals, romanul semnat de MIhail Drumeş, a devenit unul dintre cele...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-710-052-5
Dimensiuni: 11,5x18,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Invitaţia la vals

MAI MULTE DESPRE CARTE

Apărut în 1936 şi publicat în peste de 30 de ediţii, Invitaţia la vals, romanul semnat de MIhail Drumeş, a devenit unul dintre cele mai apreciate titluri ale literaturii interbeleice. Marcată de o scriitură sensibilă, povestea dintre Tudor şi Micaela se desfăşoară sub auspiciile unei iubiri tulburătoare, măcinată de excese emoţionale, gelozie şi jocuri ale seducţiei.

Tudor, tipul cuceritorului pentru care femeia nu mai reprezintă un mister, îşi pune în minte să o seducă pe MIcaela, trimiţându-i scrisori de dragoste, fără a-şi recunoaşte nici o clipă iubirea pentru fată. Tânăra studentă, aparent neclintită în faţa declaraţiilor curtenitorului său vecin, se trezeşte atrasă într-un joc al voluptăţii ale cărui reguli îi sunt necunoscute. Dragostea celor doi protagonişti, prinşi în vârtejul pasiunii, este o continuă luptă de cucerire, devoratoare şi autodistructivă, care nu le oferă nici o clipă de linişte.

Iscusinţa lui Drumeş constă tocmai în această capacitate a scriitorului de acrea imprevizibilul, de a oferi cititotului neaşteptate răsturnări de situaţie într-o poveste în care disperarea îşi joacă rolul principal alături de protagonişti.

Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Art
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, roman, dragoste, sensibilitate, senzualitate
  • Mihail Drumeş Mihail Drumeş - Autor
    Mihail Drumeş (1901-1982) a fost un romancier şi dramaturg român. Cu un foarte mare succes la public, înregistrat încă din perioada interbelică, Mihail Drumeş a vândut mii de exemplare din cărţile sale, dintre care cele mai apreciate sunt...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Invitație la vals, Mihail Drumeș - Pen Vicious
"Invitatia la vals, în perioada interbelică, a deținut supremația în rândul preferințelor publicului tânăr. Într-un deceniu s-au epuizat 34 de ediții. Povestea este plămădită din situații-limită, senzualitate și răsturnări de situație spectaculoase, este unul dintre romanele marilor pasiuni."
Mihail Drumeş
"Iubirile cele mai mari sunt tocmai cele de care te îndoieşti mai mult.“ 
Florea Firan
"Invitaţia la vals are acordurile ei fine, sensibile, muzicalitate interioară şi rezonanţă intimă cu eternul omenesc, cu frământările subconştientului şi poate de aceea, mărturisită sau nu, trecerea ei în conştiinţa cititorului prin atingerea delicată a emoţionalului este adevăratul succes al acestei poveşti de iubire cu valoare cinematografică."

Opinia cititorilor