TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba engleză în 30 de ore. O metodă rapidă pentru începători NI-ASA-LEN3DO-03-N-001
Limba engleză în 30 de ore. O metodă rapidă pentru începători
Vezi
galerie

Limba engleză în 30 de ore. O metodă rapidă pentru începători

de Alfred Baumgartner, Alexander Schüssler

Id: #218801

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Patrundere rapida" in specificul limbii engleze, programata pe durata a 30 de lectii de cate o ora, lucrarea ofera prin textele propuse studiului o perspectiva asupra universului britanic de zi cu zi, redand limbajul colocvial, predominant in situatiile cotidiene. Conform aceluiasi "scenariu", cursantii au parte pe parcursul "sedintelor" de un prim contact cu cultura, traditiile si institutiile engleze, demers bine sustinut de iconografia aferenta, utila si in clarificarea fenomenelor gramaticale individuale.
Latura gramaticala a studiului este aplicata textelor, explica fenomenele de limba si prezinta reguli pornind de la exemple, numeroasele tabele si modele cuprind "materia" intr-o maniera clara, usor de memorat, in timp ce aspectele parcurse sunt fixate prin exercitii ("solutionate" in sectiunea "Cheia exercitiilor").
Un index de cuvinte, cuprinzand vocabularele celor 30 de lectii (cu indicarea pronuntiei in alfabetul fonetic international), netratate sistematic in cadrul explicatiilor gramaticale ale lectiilor respective sau in cele precedente, se constituie intr-un util instrument pentru rezolvarea traducerilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alfred Baumgartner, Alexander Schüssler

Ediţie îngrijită de: R.J. Quinault

Traducător: Anca Iancu

Data apariției: 2003

Titlu original: 30 Stunden Englisch

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română, Engleză

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu