TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puls: Manual de limba română ca limbă străină. Nivelurile A1-A2 PO-DAK-PMDLRC-16-N-001
Puls: Manual de limba română ca limbă străină. Nivelurile A1-A2
Vezi
galerie

Puls: Manual de limba română ca limbă străină. Nivelurile A1-A2

de Daniela Kohn

Id: #204317

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a III-a
 

Descriere produs

Un manual integral în limba română, care se adresează unui public larg, neselectat în funcție de limbile străine pe care le cunoaște.



PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor întocmit de Consiliul Europei pentru nivelurile A1-A2, ținându-se cont de toate elementele necesare învățării unei limbi străine: înțelegere orală (ascultare), înțelegere scrisă (citire), exprimare orală (participare la conversație, producerea unui discurs oral), exprimare scrisă.



Pachetul conține un manual, un caiet de exerciții și material audio.



Manualul cuprinde 12 unități tematice, oferind cursantului o serie de situații de comunicare cu aplicabilitate imediată (publice, profesionale, private). Ilustrațiile completează partea discursivă, împreună cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversaționale. Secțiunile de Română utilă cuprind cuvinte și expresii relaționate cu temele diferitelor unități. Pentru rezolvarea problemelor ce pot apărea din dificultatea înțelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, a fost elaborat un material audio cu dialoguri inspirate din temele abordate în manual. Caietul de exerciții vine în completarea manualului, ajutând la fixarea cunoștințelor dobândite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniela Kohn

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-973-46-9193-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 308

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Polirom

Teme: curiozitate

 

Loc în topurile Cartepedia