TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Legea societăţilor comerciale nr. 31/1990. Analize şi comentarii pe articole

Ioan Schiau, Titus Prescure
Colecții/Serii: Coduri şi legi comentate
Legea societatilor comerciale – analize si comentarii pe articole este cartea care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca unui practician al...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-198-7
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Legea societăţilor comerciale nr. 31/1990. Analize şi comentarii pe articole

MAI MULTE DESPRE CARTE

Legea societatilor comerciale – analize si comentarii pe articole este cartea care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca unui practician al dreptului comercial. O dezbatere ampla, complexa si pragmatica despre societatile comerciale, distinsa de Uniunea Juristilor din Romania cu premiul „I.L. Georgescu”.
Aceasta a doua editie cuprinde comentarii la toate modificarile aduse LSC prin O.U.G. nr. 52/2008 (aprobata cu modificari prin Legea nr. 284/2008), precum si prin Legea nr. 88/2009 pentru aprobarea O.U.G. nr. 82/2007. Sunt dezbatute, in premiera, articol cu articol, inclusiv prevederile referitoare la fuziunea transfrontaliera, cat si cele referitoare la societatile europene. Intreaga materie a fost revazuta temeinic; in plus, aceasta noua editie include numeroase adnotari si trimiteri la practica judiciara recenta, menite sa consolideze si sa confere un suport jurisprudential opiniilor exprimate de autori. Cu un spirit analitic patrunzator si echilibrat, autorii propun solutii noi la problemele ivite in practica, solutii judicios argumentate, care infirma uneori decizii ale instantelor judecatoresti sau „sanctioneaza” anumite pozitii doctrinare.

Autor: Ioan Schiau, Titus Prescure
Data apariției: noiembrie 2009
Editura: Hamangiu
Pagini: 872
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dreptul afacerilor, legea societăţilor comerciale, nr. 31/1990

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus