TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Codul civil adnotat

Corneliu Bîrsan, Mona Maria Pivniceru, Pavel Perju
Colecții/Serii: Coduri şi legi comentate
Dupa formula deja consacrata a Codurilor Hamangiu, lucrarea de fata aduce in atentia cititorilor prevederile cuprinse in Cartea a II-a a Codului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-055-3
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Codul civil adnotat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dupa formula deja consacrata a Codurilor Hamangiu, lucrarea de fata aduce in atentia cititorilor prevederile cuprinse in Cartea a II-a a Codului civil referitoare la dreptul de proprietate si dezmembramintele acestuia.
Sub fiecare articol sunt prezentate rezumate ale unor solutii relevante din jurisprudenta instantelor nationale, pronuntate in cei peste 140 de ani de existenta a Codului civil, note de doctrina desprinse din operele celor mai valorosi specialisti ai dreptului civil, prin care sunt aduse completari privind interpretarea si aplicarea problemei de drept avute in vedere, precum si decizii prin care Curtea Constitutionala s-a pronuntat cu privire la constitutionalitatea unor dispozitii din Codul civil.
De asemenea, articolele sunt insotite de o bibliografie cuprinzatoare, de acte normative conexe, precum si de un index alfabetic al solutiilor doctrinale si jurisprudentiale ce se regasesc in adnotarea fiecarui text.

Autor: Corneliu Bîrsan, Mona Maria Pivniceru, Pavel Perju
Data apariției: noiembrie 2008
Editura: Hamangiu
Pagini: 688
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, codul civil adnotat
  • Corneliu Bîrsan - Autor
    Om de stiinta si personalitate a mediului juridic European, Domnul Profesor universitar dr. Corneliu Birsan marcheaza dezvoltarea invatamantului juridic prin prisma contributiilor, realizarilor si actiunilor domniei sale de-a lungul activitatii sale profesionale. In toamna anului 1995 devine membru al Comisiei Drepturilor Omului de la Strasbourg iar, la desfiintarea acesteia, in anul 1998, devine judecator la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in trei mandate...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor