TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața îi dăunează grav sănătății! FY-VIC-VIIDGS-14-N-001
Viața îi dăunează grav sănătății!
Vezi
galerie

Viața îi dăunează grav sănătății!

de Victor

Id: #237943

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de față este rezultatul unor căutari, a unor căutari interioare și exterioare deopotrivă, pentru a găsi calea. Care cale? Calea mea! Calea liber aleasă, conștient și responsabil, de către fiecare ființă, pentru a ajunge la destinația dorita. Care destinație? Destinația mea o găsești în paginile cărții, însă destinația ta numai Tu o știi. Răspunsul se află în sufletul tău. Găsește-l… Acum…

Volumul pe care îl ții în mâini nu necesită a fi citit în stilul tradițional, cap – coadă, ci poate fi citit și invers, coadă – cap. Pot fi lecturate numai anumite capitole sau toate, dar aleatoriu. Nu are importanță! Nu are importanță, deoarece există o legătura între teme, precum există între membrele ce alcătuiesc corpul, toate subiectele sunt aspecte diferite ale aceluiași mister: Viața. Un singur lucru contează – să-ți folosească!

Dacă chiar citești ceea ce citești acum, înseamnă că ții în mâini această carte și că Universul a hotărât sa facem împreună o călătorie pe calea cuvintelor scrise. Sper să-ți placă – și, mult mai important, să-ți fie cu folos.

Chiar de la început am câteva întrebări pentru tine. Ai simțit, în ultimul timp, poate de câțiva ani deja, că ceva nu e în regulă cu tine? Te-ai simțit singur, când erai undeva în oraș, pe stradă, printre zeci sau sute de oameni? Ca nu te încadrai în acel furnicar în care fiecare mergea grăbit spre rostul său – și numai tu aveai timp să-i privești? Ai simțit că nu îți găsești scopul, chiar dacă mintea ta îți spunea ca știe sigur care este locul tău în lume? Ai avut – și nu o dată – impresia că tot ce faci zilnic este o rutină inutilă? Dacă da, atunci bine ai venit în clubul celor ce doresc o viata mai sănatoasă sau o noua viața, chiar!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Victor

Data apariției: 2014

ISBN: 978-606-639-046-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 228

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You