TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Iubește-l sau lasă-l. Testul relațiilor fără sens

Melissa Heckscher
Colecții/Serii: Omul e stilul
Te-ai săturat de relaţiile fără sens care nu-ţi provoacă decât frustrare pentru că ai investit prea mult timp şi sentimente? Ai vrea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-51-3072-2
Dimensiuni: 15x11,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Iubește-l sau lasă-l. Testul relațiilor fără sens

MAI MULTE DESPRE CARTE

Te-ai săturat de relaţiile fără sens care nu-ţi provoacă decât frustrare pentru că ai investit prea mult timp şi sentimente? Ai vrea să-ţi poţi da seama dacă are rost să te mai vezi cu colegul simpatic şi politicos de la etajul 8, dar care nu vrea să vorbească despre el? Eşti nesigură în privinţa bărbatului care te sună foarte des, dar care nu-şi face niciodată timp să vă vedeţi? Crezi că ai face o pereche nemaipomenită cu Adonisul pe care l-ai cunoscut la sală, dar încă nu ai reuşit să vorbeşti prea mult cu el pentru că aţi fost prea ocupaţi ca să vă giugiuliţi?

Nu mai pierde timpul, ascultă îndemnul cărţii „Iubeşte-l sau lasă-l“ şi fă-ţi testul prin care îţi vei da seama dacă merită să mai pierzi timpul cu creatura ciudată şi inconstantă, dar iubitoare şi amuzantă de lângă tine, sau treci mai departe, scutită de dezamăgiri. Află dacă v-aţi face fericiţi unul pe celălalt după doar câteva săptămâni de întâlniri. Şi nu uita, distrează-te, nu te teme de schimbare, ia-o uşor şi nu lua lucrurile prea în serios.

Autor: Melissa Heckscher
Data apariției: 2009
Editura: House of Guides
Pagini: 212
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, motivațional, relații, cuplu

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus