TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihologia iubirii romantice într-o epocă fără romantism NI-NAB-PIRNEF-19-N-001
Psihologia iubirii romantice într-o epocă fără romantism
Vezi
galerie

Psihologia iubirii romantice într-o epocă fără romantism

de Nathaniel Branden

Id: #261593

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Te-ai întrebat vreodată cum ia naştere iubirea romantică? Care sunt deosebirile dintre iubirea matură şi cea imatură? Ce rol joacă sexul în dragoste? Este exclusivitatea necesară? Şi, poate cea mai importantă întrebare, putem face ca dragostea să dureze?

Prima ediţie a acestei lucrări de referinţă a fost publicată în anul 1980 şi a înregistrat un adevărat succes, cartea explorând multele paliere – filosofic, istoric, sociologic şi chiar biologic – care se intersectează cu acest concept ce animă şi stă la însăşi baza umanităţii noastre.

Autorul ne explică de ce atât de mulţi oameni cred că iubirea romantică nu este o alternativă viabilă în zilele noastre şi, prin prisma experienţei acumulate din lucrul cu sute de pacienţi, ne demonstrează de ce este nu numai posibilă, dar şi dezirabilă pentru oricine îi înţelege profunzimile şi este pregătit să accepte provocările pe care aceasta le aduce. în acest sens, iubirea nu reprezintă numai o cale către o stare de bine extraordinară, ci şi un drum către o descoperire de sine profundă. Viziunea sa asupra iubirii este în deplină concordanţă cu vremurile în care trăim şi este de o acurateţe incredibilă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nathaniel Branden

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-380-111-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: iubire