TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman în mediul online NI-MAA-TCEPCU-19-N-001
The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman în mediul online
Vezi
galerie

The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman în mediul online

de Mary Aiken

Id: #265122

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O EXPLORARE CURAJOASĂ DESPRE CUM MEDIUL ONLINE NE SCHIMBĂ FELUL ÎN CARE GÂNDIM, SIMŢIM SI NE COMPORTĂM!

Dr. Mary Aiken este cel mai important psiholog criminalist în momentul actual în domeniul cyberpsihologiei. Este directoarea reţelei de cercetare în acest domeniu, consultant al Europol şi a condus numeroase seminare de instruire şi cercetare organizate de mai multe agenţii globale, de la INTERPOL la FBI şi Casa Albă.

 

În zona sa de interes intră protecţia sistemelor interconec­tate la internet, criminali­tatea organizată în domeniul infracţiunilor informatice, folosirea comunicaţiilor elec­tronice în scop de hărţuire sau ameninţare, traficul de fiinţe umane facilitat de tehnologie, precum şi drepturile copilului în mediul online. Este membră a consiliului consultativ al Portalului de Justiţie de la Haga, a Fundaţiei pentru pace, justiţie şi securitate internaţională.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Aiken

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-38-0316-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

 

Opinii editoriale

Felul în care ne comportăm se schimbă. Tehnologia s-a infiltrat în toate aspectele vieţii noastre, de la relaţiile pe care le dezvoltăm, până la modul în care facem cumpărăturile, de la sistemele politice până la minţile în formare ale copiilor noştri.

 

În The Cyber Effect, dr. Mary Aiken – una dintre specialistele de renume mondial în domeniul cyberpsihologiei şi „creierul din spatele serialului CSI: Cyber” (Daily Telegraph) – explică ce impact are asupra noastră mediul online, cum funcţionează şi ce putem face pentru a ne feri de efectele nocive ale acestuia. Lucrarea de faţă conţine exemple reale, relatări care vă vor deschide ochii şi statistici surprinzătoare, fiind în acelaşi timp un ghid fascinant către un viitor nou, în care nu este încă prea târziu pentru a lua atitudine.

 

 

Viitorul care ne aşteaptă pe toţi... O carte îngrijorător de persua­sivă, puternică şi extraordinar de interesantă!

The Bookseller

Dacă aveţi copii, opriţi-vă din ceea ce faceţi şi citiţi această carte!

The Times

Pur şi simplu provocatoare!

s

 

Jon Ronson, The New York Time

The Cyber Effect este o carte fascinantă, captivantă şi accesibilă oricui, care explorează felul în care comportamentul uman se poate schimba în mediul online.

Alexandra Frean, The Times

Aşa cum Rachel Carson a lansat mişcarea ecologistă modernă cu volumul Silent Spring, tot aşa Mary Aiken ne propune o investigaţie profund inconfortabilă şi extrem de actuală, care ne va trezi la reali­tate, cu privire la pericolele celui mai mare şi scăpat de sub control experiment al zilelor noastre.

Bob Woodward, jurnalist

Să descoperi şi să înveţi cum să-ţi ghidezi copiii în această lume ultraconectată este una dintre cele mai mari provocări pentru părinţii din ziua de astăzi. Mary Aiken reuşeşte, în această lucrare, cu mult calm şi claritate, să separe realitatea de mit. Autoarea prezintă în detaliu şi într-un limbaj accesibil problemele pe care trebuie să le rezolvăm cu adevărat şi ne instruieşte cu răbdare despre cum să ne ţinem copiii în siguranţă în noua lor viaţă digitală.

Peggy Orenstein, autoarea Girls & Sex, bestseller The New York Times