TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hărțuirea morală PH-MAH-HRUIRM-21-N-001
Hărțuirea morală
Vezi
galerie

Hărțuirea morală

de Marie-France Hirigoyen

Titlu apărut în colecția Perverșii narcisici la Philobia

Id: #366391

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Poți distruge pe cineva doar prin cuvinte, priviri, insinuări, dar și prin critici și devalorizare: iată în ce constă violența perversă sau hărțuirea morală.
Marie-France Hirigoyen analizează caracteristicile relației cu un pervers narcisic și ne îndeamnă să nu mai considerăm că este vorba despre ceva banal, arătându-ne că procesul de distrugere a unei persoane poate fi întâlnit în cuplu, în familie sau la locul de muncă, victimele fiind antrenate într-o spirală depresivă, uneori chiar suicidară.
În această carte plină de mărturii ale victimelor, autoarea, unul dintre marii specialişti francezi în domeniu, se poziționează de partea persoanelor agresate, astfel încât hărțuirea la care sunt supuse zilnic să fie considerată exact ceea ce este: o veritabilă moarte psihică. Considerată în Franţa drept o adevărată Biblie pentru a înţelege situaţiile de dependenţă şi suferinţă generate de manipulatori, această lucrare, informativă, terapeutică şi eliberatoare, acţionează precum o contraotravă mentală.
Hărțuirea morală a luat amploare, în toate formele ei, de unde și interesul pentru această carte remarcabil documentată: un ghid practic adresat deopotrivă victimelor, celor care vor să le ajute şi terapeuților (care vor putea propune astfel o abordare nouă de tratament).
O lectură care ne va îndemna să nu mai rămânem indiferenți la această problemă cu consecințe extreme la nivel de societate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marie-France Hirigoyen

Traducător: Antonia Bogdan

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786069707111

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Marie-France Hirigoyen
Marie-France Hirigoyen
Autor

Dr. Marie-France Hirigoyen este psihiatru, psihanalist și psihoterapeut speciali...

vezi autor