TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Personalități periculoase MP-JON-PERSOP-17-N-001
Personalități periculoase
Vezi
galerie

Personalități periculoase

de Joe Navarro

Id: #248238

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Plecând de la povestea în care, tânăr poliţist, Joe Navarro n-a reuşit să salveze una dintre victimele lui Ted Bundy, autorul avertizează asupra realităţii personalităţilor periculoase. Ajungând apoi psiholog criminalist la FBI, a observat că anumite tipare de personalitate sunt mai predispuse actelor violente, şi a inventat liste de verificare pentru personalităţile periculoase.

Fie că prezintă personalitatea narcisistă, instabilă emoţional, paranoică, a prădătorului sau personalităţile combinate, Joe Navarro dovedeşte acelaşi profesionalism în fiecare capitol, respectând structura simplă, lista de cuvinte şi cea de verificare, precum şi măsurile imediate ce trebuie luate pentru protecţie. Ultima parte a cărţii este dedicată autoapărării împotriva personalităţilor periculoase, precum şi diverselor modalităţi de abordare a acestora.

Un adevărat ghid de protecţie cu aplicare imediată, scris de un profesionist în materie, bazat pe vasta experienţă acumulată în cadrul activităţii de agent FBI.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joe Navarro

Data apariției: martie 2017

ISBN: 978-606-910-011-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Joe Navarro
Joe Navarro
Autor

Timp de 25 de ani, Joe Navarro a fost agent FBI de contraspionaj și supervizor s...

vezi autor