TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un bărbat, numai să fie AL-GIS-UNBNSF-12-N-001
Vezi
galerie

Un bărbat, numai să fie

de Gianna Schelotto

Titlu apărut în colecția Linia Bleu la All

Id: #211431

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Iubirile ratate invadează toate spaţiile emotive ale unei femei, influenţează alegerile, aşteptările, proiectele. Fenomenul e general: le loveşte atât pe frumoase, cât şi pe urâte, pe tinere şi pe cele mai în vârstă.

 

“Dar de ce?” se întreabă ele fără să le vină a crede. Durerea lor, uimirea şi surpriza ne duc cu gândul la confuzia copiilor atunci când li se refuză ceva despre care credeau că li se cuvine.

 

Protagonistele poveştilor care sunt redate în cartea Giannei Schelotto sunt închise în neliniştile lor amoroase şi par rupte de realitatea cotidiană.

 

În ciuda aparenţelor, aceste femei în căutarea iubirii sfârşesc prin a confirma vechea vorbă a feministelor: femeile nu au atât de mare nevoie de un bărbat care să le iubească, cât au nevoie să se iubească pe ele însele.

 

Gianna Schelotto (n. 1939) este scriitoare, jurnalistă şi psihoterapeută italiană. A studiat comportamentul uman, publicând mai multe cărţi pe această temă. Colaborează cu diverse ziare şi reviste, inclusiv Corriere della Serra şi Donna Moderna, păstrând o relaţie strânsă cu cititoarele sale. Este implicată şi în emisiuni de radio şi televiziune, cu teme apropiate activităţii sale de terapeut.

 

Printre cele mai recente cărţi ale sale se numără: Noi due sconosciuti (2011), E io tra di voi. Le amanti e le loro illusioni (2008), Ti ricordi papa? Padri e figlie un rapporto enigmatico (2006).

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gianna Schelotto

Data apariției: aprilie 2012

ISBN: 978-606-587-015-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: All

Gianna Schelotto
Gianna Schelotto
Autor

Gianna Schelotto (n. 1939) este scriitoare, jurnalistă şi psihoterapeută italian...

vezi autor