TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum te vindeci după o decepție în dragoste

Yvon Dallaire
Nimeni nu este ferit de o suferință în dragoste, infiferent de vârsta, de situația socioeconomică, durata relației sau intensitatea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92813-1-4
Dimensiuni: 11x19 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cum te vindeci după o decepție în dragoste

MAI MULTE DESPRE CARTE

Nimeni nu este ferit de o suferință în dragoste, infiferent de vârsta, de situația socioeconomică, durata relației sau intensitatea dorinței de a avea un cuplu reușit. Nu contează nici dacă relația se bazează pe o iubire fulgeratoare sau pe o cunoaștere reală a propriei persoane și a partenerului sau partenerei.

Orice ruptură, decisă sau suferită, antrenează reacții fizice, psihologice, afective și comportamentale care pot fi depășite rapid sau foarte greu. Inițiatoarea va trăi momentele cele mai sfâșietoare înainte de a-și anuța decizia, în timp ce Abandonata le va trăi după anunțul partenerului care dorește să încheie relația. Se întamplă uneori ca cei doi parteneri să decidă de comun acord să pună capăt relației. Reacțiile deși asemănătoare, sunt totuși atenuate și consumate mai rapid.

În această carte, sunt abordate diferitele aspecte ale suferinței în dragoste: momentele critice cele mai propice despărțirilor; etapele de doliu consecutiv rupturii; relațiile toxice cărora trebuie să le pui punct; reacțiile emotive ale Inițiatoarei și ale Abandonatei; cele trei dimensiuni ale unei rupturi; și, în sfârșit, strategiile care trebuie utilizate pentru a scăpa cât mai repede de o suferință în dragoste.

Data apariției: mai 2011
Editura: House of Guides
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
relații, cuplu, despărțire

Opinia cititorilor