TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dresează-ţi inconştientul şi schimbă-ţi viaţa

Gary Dooley
Colecții/Serii: Omul e stilul
Este o carte simplă şi uşoară destinată celor care doresc o schimbare de durată care să nu însemne o întreagă luptă cu sinele ci...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8403-16-8
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dresează-ţi inconştientul şi schimbă-ţi viaţa

MAI MULTE DESPRE CARTE

Este o carte simplă şi uşoară destinată celor care doresc o schimbare de durată care să nu însemne o întreagă luptă cu sinele ci o dezvoltare graduală şi lipsită de sacrificii către o viaţă echilibrată şi liniştită.

Vă va învaţă cum să vă împuterniciţi mintea în sprijinul schimbării stilului de viaţă, folosind uneltele încrederii inconştiente şi ale respectului de sine mărit. Conţinutul se bazează pe Cursul de Dezvoltare a Echilibrului în Viaţa Personală şi include exerciţii relevante pentru susţinerea schimbării inconştiente. Acestea reprezintă resurse utile pentru a progresa şi fiecare dintre noi va putea folosi acele exerciţii pe care le găseşte cele mai potrivite pentru a-şi îndruma personalitatea pe drumul pe care vrea să se înscrie.

Vom învăţa cum inconştientul nostru ne influenţează fiecare aspect al vieţii, cum l-am programat să facă ceea ce face şi cum îl putem reprograma pentru a crea schimbări emoţionale pozitive.

Aproape fiecare religie a lumii: Creştinismul, Hinduismul, Islamismul, Budhismul şi Taoismul, susţine că oamenii nu sunt doar nişte corpuri fizice şi că viaţa are un scop mult mai profund; şi anume cel spiritual. Dacă vei scrijeli şi tu puţin la suprafaţa persoanei care crezi că eşti, vei găsi un potenţial ocean de aur foarte aproape de suprafaţă. Dar există o singură persoană care poate face acest lucru şt acea persoană eşti tu.

Autor: Gary Dooley
Traducător: Claudia Ionescu
Data apariției: iulie 2012
Editura: House of Guides
Titlu original: Change Your Life, and Keep the Change
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, motivațional, inconștient

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus