TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sub cerul liber. Ghid practic despre cum să trăieşti în natură PU-MAT-SCLGPD-20-N-001
Sub cerul liber. Ghid practic despre cum să trăieşti în natură
Vezi
galerie

Sub cerul liber. Ghid practic despre cum să trăieşti în natură

de Markus Torgeby

Titlu apărut în colecția Publica Extra la Publica

Id: #323292

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru orice persoană căreia îi place viața în aer liber sau care vrea să scape de limitările impuse de birou și de casă, această carte este alegerea perfectă – o poveste plină de inspirație despre evadare și aventură, despre dragostea pentru natură și dorința de a trăi o viață simplă.
În urmă cu 20 de ani, Markus Torgeby a renunțat la stilul de viață urban agitat și a ales traiul într-o cabană mică, așezată în mijlocul pădurilor din nordul Suediei. A trăit aici patru ani, în singurătate și într-o armonie perfectă cu natura. În prezent, el, soția sa Frida și cei trei copii ai lor trăiesc într-o casă pe care Markus a construit-o singur în vecinătatea locului în care odată a supraviețuit doar cu fulgi de ovăz, apă de izvor și ce a găsit în „cămara” pădurii.
Ilustrată cu fotografii uluitoare făcute de Frida, Sub cerul liber este povestea călătoriei lui Markus, a trecerii sale de la o tinerețe grea la traiul solitar în pădure și, în final, la viața de familie. Torgeby este dovada puterii revitalizante a naturii, iar poveștile pe care le spune despre traiul sub cerul liber combină părerile sale filosofice și pline de inspirație cu sfaturi practice despre cum se aprinde un foc, despre cele mai bune tehnici de cioplire a buștenilor și despre cele mai bune metode de a căuta hrană. Deopotrivă un ghid practic despre cum să trăiești în natură și o reflecție despre nevoia umană de a stabili o legătură cu lumea naturală, Sub cerul liber este o exemplificare fermecătoare a modului în care dorința de a avea o existență simplă a ajutat un om să găsească mulțumire și să stabilească o legătură cu lumea din jurul lui. În plus, autorul vorbește cu multă simplitate despre lucrurile pe care le-a învățat din această experiență.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Markus Torgeby

Fotograf: Frida Torgeby

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: UNDER THE OPEN SKIES: A Practical Guide to Living Close to Nature

ISBN: 978-606-722-419-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: natură

Markus Torgeby
Markus Torgeby
Autor

Markus Torgeby a fost un promițător alergător de elită, dar o accidentare a pus...

vezi autor