TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite AM-JCF-C7SACF-08-N-001
Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite
Vezi
galerie

Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite

de John C. Friel, Linda D. Friel

Id: #228679

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Dragostea crește atunci când ne conectăm inimile prin lucruri mici, aparent fără importanță." 

Astfel sună introducerea remarcabilei cărți dedicată cuplurilor, considerată bestseller - potrivit New York Times - al psihologilor John C. Friel și Linda D. Friel. După douăzeci și cinci de ani de practică medicală, câteva decenii de cercetări științifice asupra cuplurilor și examinări amănunțite ale principiilor psihologice cheie care susțin parteneriatele romantice de succes, cei doi autori oferă soluții simple pentru a evita capcanele obișnuite care ne împiedică să obținem liniștea și armonia într-o relație intimă.

Această lucrare surprinde "magia" relațiilor cu adevărat reușite prin povestiri, exemple și imagini fermecătoare și captivante, constituind o resursă extrem de valoroasă și de necesară atât pentru cupluri, cât și pentru terapeuți. Ea merge direct în miezul intimității, învățându-ne arta de a comunica, de a ne înțelege reciproc cu adevărat și de a ne apropia unul de celălalt la un nivel profund.
Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite are darul de a ne îndemna să aruncăm o privire introspectivă asupra vieții noastre sentimentale pentru a descoperi exact ceea ce ne dorim, ce avem nevoie și ce putem face pentru a trece de la o relație nefericită, mediocră și nesatisfăcătoare la una minunată și plină de succes. Principalul scop al acestei cărți este să ne provoace, să ne stimuleze, să ne intrige, să ne încânte și să ne lumineze.
Ea reprezintă mult mai mult decat un ghid pentru cuplurile fericite, este o cale către descoperirea și practicarea iubirii adevărate - "magice".

extinde
 

Detalii produs

Autor: John C. Friel, Linda D. Friel

Traducător: Ana-Maria Stanca

Data apariției: 2008

Titlu original: The 7 Best Things Happy Couples Do

ISBN: 978-973-16-2022-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: fericire, iubire, cuplu