TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regulile seducţiei HU-EFS-REGULS-17-N-001
Vezi
galerie

Regulile seducţiei

de Ellen Fein, Sherrie Schneider

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Humanitas

Id: #248496

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Comentarii ale cititorilor pe Amazon:

› Regulile ar trebui să devină o lectură obligatorie pentru toate fetele care urmează să împlinească 16 ani.

 

› Cartea aceasta dă rezultate... E în răspăr cu comportamentul feminin portretizat în cultura populară, dar adevărul este că nici un bărbat nu-şi doreşte o femeie uşor de obţinut.

 

› Femeilor nu le plac regulile, însă, dacă nu vrei să-ţi pierzi vremea cu bărbaţi al căror unic interes este să te aducă în patul lor, ai nevoie de această carte!

 

› Îmi plac toate cărţile cu Reguli ale acestor autoare. Sunt unice, şi cred că cele două doamne au spart tiparele genului.

 

› Regulile m-au încurajat să devin o persoană sigură pe ea, activă, fericită, cultivată, care nu se mulţumeşte să stea lângă telefon, aşteptându-l să sune. Nimeni nu preţuieşte ceva dobândit prea uşor, asta e tot.

 

› Stă în firea lucrurilor... aşa sunt făcuţi bărbaţii şi femeile. La început n-am fost deloc sigură că trebuie să le folosesc. Sunt o tipă care a reuşit în viaţă, instruită şi dedicată carierei, însă Regulile au dat rezultat în cazul meu şi am avut maximum de succes la întâlniri când le-am folosit.

 

› Da, Regulile sunt ultrademodate şi sunt extrem de iritante şi deprimante pentru orice om cu o viziune feministă ori postmodernă, dar am descoperit că au o oarece dimensiune eliberatoare. Şi o să încerc câteva, aşa, ca să-mi fac cheful.

 

› A fost o bucurie să citesc această carte. Mi-a plăcut pentru că le învaţă concret pe fete cum să aibă o relaţie fără să se transforme în lipitorile prietenilor lor...

 

› Am răsfoit cartea din plictiseală... şi am fost uluit. Ce m-a şocat este precizia cu care defineşte o serie de lucruri de bază privind întâlnirile şi bărbaţii.

 

› Excelentă carte. Mi-am dorit s-o fi citit acum 25-30 de ani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ellen Fein, Sherrie Schneider

Traducător: Oana Vlad

Data apariției: aprilie 2017

Titlu original: The Rules:Time Tested Secrets for Capturing the Heart of Mr. Right

ISBN: 978-973-50-5658-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: feminism, pasiune, curaj, emoții, sexualitate, succes