TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul complet al sănătății sexuale masculine
Ghidul complet al sănătății sexuale masculine
Vezi
galerie

Ghidul complet al sănătății sexuale masculine

de Dudley Seth Danoff

Titlu apărut în colecția PsyConnect la Prestige

Id: #429015

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să rămâi energic la orice vârstă
 

Descriere produs

Trecând peste barierele de tăcere și de jenă, acest ghid revoluționar se adresează într-un stil sincer și plăcut bărbaților heterosexuali, bărbaților gay, iubiților, partenerilor și soțiilor. Având o experiență fascinantă, specialistul în urologie, dr. Dudley Seth Danoff, folosește termeni simpli și ușor de înțeles pentru a explica fiecare aspect al sănătății sexuale a bărbaților.


Veți descoperi amănunte despre hipertrofia benignă de prostată și cancerul de prostată, bolile cu transmitere sexuală, menopauza masculină, utilizarea steroizilor și mărirea penisului, precum și adevărul despre „pastilele albastre” și alte remedii pentru disfuncția erectilă. Veți învăța, de asemenea, exerciții ușoare pentru a avea o viață sexuală sănătoasă și activă și tehnici de întârziere a ejaculației.


Alungați stresul din dormitor și faceți sex distractiv din nou!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dudley Seth Danoff

Data apariției: martie 2023

ISBN: 9786306506323

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: pasiune, sexualitate, cuplu

 

Opinii editoriale

„Cartea dr. Danoff este cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată, pe acest subiect atât de important. Fiecare om ar trebui să o citească. La fel, și femeile.”

Larry King

„O analiză clară și distractivă a misterelor, a legendelor și a concepțiilor greșite despre organul care a preocupat lumea încă de când Eva a mușcat mărul!” 

Leo A. Gordon, doctor în medicină, director asociat în Departamentul de Educație Chirurgicală, Cedars-Sinai Medical Center

,,Risipește multe mituri masculine, în special despre dimensiune. O lectură obligatorie pentru toți bărbații și femeile care iubesc!”

Naura Hayden, autoarea cărții How to Satisfy a Woman Every Time... and Have Her Beg for More!