TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea către viață. De la suferință la împlinire
Calea către viață. De la suferință la împlinire
Vezi
galerie

Calea către viață. De la suferință la împlinire

de Dorina Ghemeș

Id: #376080

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea mea, Calea către viață. De la suferință la împlinire, o încadrez în categoria ghid… un ghid care te ajută să înțelegi sau, mai bine zis, să vezi altfel viață, începând cu copilăria (0-14 ani), apoi adolescență (14-18 ani) și terminând cu maturitatea (18-25 ani, acolo m-am oprit), prin prisma cunoștințelor acumulate în cei 13 ani de când iubesc și practic terapiile alternative și ale trăirilor pe care le-am avut de-a lungul vieții.

Mai pot să spun că este un ghid pentru că îndrept atenția cititorilor către cărți și autori. Cei care doresc cunoaștere vor fi ghidați spre mai multe izvoare din care să își adape sufletul însetat. Descriu apoi cum am ajuns eu în această lume grea și minunată a spiritualității.

Am început cu Vindecare Reconectivă și Reconectare. Am continuat cu Meditația și Spațiul Sacru al Inimii, Roata Medicinii și Uneltele Șamanilor, Theta Healing, Masaj, Steaua Magică, Wuji Gong.

În fiecare capitol, descriu tehnicile, deși nu toate sunt tehnici… aș putea spune terapii, dar nu toate sunt terapii. Au un punct comun… cunoaștere și vindecare la nivel de trup, minte și suflet. Aduc în dezbatere cuvinte pe care vocabularul le interpretează la nivel mental. Iar sufletul, conștiința mea le aduce la un numitor comun, pentru toți cei care nu au înțeles până acum sensul lor, inclusiv eu.

Citind cartea, înțelegi de unde vine cea de-a doua parte a titlului – de la suferință la împlinire. Bucuria pe care o văd în ochii oamenilor (aceasta e împlinirea mea) este ascunsă printre rândurile celor care au avut curajul să-și expună problemele și sufletul în capitolul Testimoniale.

 

- Dorina Ghemeș

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dorina Ghemeș

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786060714620

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 148

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras