TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața (re)începe după 50 de ani HU-CHC-VRD5DA-20-N-001
Vezi
galerie

Viața (re)începe după 50 de ani

de Chip Conley

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Humanitas

Id: #317247

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți pui înțelepciunea la treabă
 

Descriere produs

La 52 de ani, Chip Conley și-a vândut compania – Joie de Vivre Hospitality, al doilea lanț de hoteluri boutique din America – pe care a fondat-o și a condus-o ca director executiv vreme de douăzeci și patru de ani și s-a reinventat, contribuind la transformarea companiei Airbnb în cea mai mare platformă online de cazări alternative din lume. Într-o lume care venerează noutatea și tinerețea, Conley a mizat pe experiența acumulată în prima parte a vieții profesionale, iar acum ne împărtășește această aventură în cartea de faţă. Este o pledoarie pentru regăsirea valorilor tradiționale în epoca digitală: inteligența emoțională, discernământul, capacitatea de a colabora, înțelepciunea care vine odată cu înaintarea în vârstă. „Bătrânii Moderni”, fie că e vorba de cei care-și schimbă cariera la mijlocul vieții sau de cei care amână pensionarea, pot deveni astfel un atu al oricărei companii, ca mentori și „antrenori” ai directorilor sau colegilor mai tineri care, la rândul lor, îi îndrumă în hățișul tehnologic. Un dialog intergenerațional plin de optimism și de speranță.


„Există o generație de lucrători mai vârstnici cu abilități neprețuite – inteligență emoțională ridicată, o judecată bună născută din decenii de experiență, cunoaștere specializată și o rețea vastă de contacte – care ar putea face pereche cu milenialii ambițioși pentru a crea afaceri durabile… Fie că este al doilea, al treilea sau al patrulea deceniu al vieții tale active, principiile și practicile din această carte îți vor arăta cum să-ți folosești competențele și experiența nu doar pentru a rămâne relevant, ci pentru a fi indispensabil în locurile de muncă moderne. Lumea are nevoie de înțelepciunea ta mai mult ca niciodată.” — CHIP CONLEY

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chip Conley

Traducător: Dana Verescu

Data apariției: septembrie 2020

ISBN: 978-973-506-908-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 252

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: identitate

 

Opinii editoriale

„Oricine se simte epuizat, neinteresant sau pur și simplu banal la locul de muncă poate să citească această carte într-o dimineață și să se simtă apoi revigorat.”

The Financial Times

„Într-o epocă în care o idee strălucită sau chiar instinctul par să fie celebrate drept succes, cartea lui Chip Conley ne reamintește că înțelepciunea, analiza situațiilor, munca și răbdarea rămân esențiale.”

ARNE SORENSON, președinte și CEO Marriott International
Chip Conley
Chip Conley
Autor

CHIP CONLEY s-a născut în 1960 în Orange, California. A făcut facultatea şi mast...

vezi autor