TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oameni buni PU-ANT-OAMENB-17-N-001
Oameni buni
Vezi
galerie

Oameni buni

de Anthony Tjan

Id: #251289

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Apariția ediției în limba română a cărții semnate de Anthony Tjan este susținută de MMM Consulting International.

Anthony Tjan este unul dintre promotorii schimbării percepției despre bunătate. El este de părere că un CV spectaculos nu va putea compensa niciodată un caracter mediocru. În Oameni buni el propune o nouă definiție a bunătății, care presupune un angajament pe viață, proactiv, asemănător oricărei alte abilități; acesta trebuie exersat, aprofundat și transmis mai departe. Când liderii pun pe primul plan bunătatea din ei și din ceilalți, pot crea culturi durabile, de o valoare incomensurabilă. 

Pornind de la experiențele lui de antreprenor și investitor, Tjan propune o serie de povești de viață și de interviuri cu oameni care îi împărtășesc viziunea: inovatori extraordinari, directori executivi, artiști, academicieni, profesori și modele din toate domeniile - Nitin Nohria, decanul Harvard Business School, care susține echilibrul dintre leadershipul competențelor și cel al caracterului, Sonia Sotomayor, judecătoare la Curtea Supremă de Justiție a SUA, care nu a uitat niciodată de unde a pornit și care dă dovadă de o bunătate și de o grijă extraordinară față de membrii echipei ei sau Clark Terry, o legendă a jazzului, care l-a îndrumat cu devotament pe tânărul pianist orb Justin Kauflin. 

Plină de recomandări practice și totuși surprinzătoare, Oameni buni este o carte care propune un limbaj nou și un cadru de referință important, pe care îl puteți folosi ca să evaluați, să dezvoltați și să conduceți cu bunătate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony Tjan

Traducător: Dana Gheorghe

Data apariției: noiembrie 2017

ISBN: 978-606-722-275-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Opinii editoriale

„Cartea aceasta ne amintește de lucrurile care contează cu adevărat în viață: bunătatea care ne animă și pe care o insuflăm celorlalți.”

Shep Gordon, manager de talente la Hollywood și „Supermensch”

Oameni buni ne reamintește că organizațiile bune și împlinirea personală nu se exclud, că bunătatea și productivitatea nu sunt dușmani, că a fi împlinit și a avea succes sunt unul și același lucru. Această carte este un manifest pentru afacerile secolului XXI și un îndemn de a fi pe deplin prezenți când interacționăm cu colegii, tăcuți când ne raportăm la noi înșine și plini de prietenie cu cei pe care îi iubim.”

Tim Shriver, președinte Special Olympics

„Societatea noastră are nevoie de oameni buni. Mediul de afaceri din România are nevoie, fără doar și poate, de oameni buni. Primiți această carte ca pe un dar, ca pe un ghid simplu, deschis, pragmatic, „de traducere” a  bunătății, a integrității, a respectului, a căutării adevărului și a cultivării modestiei în familiile voastre, în echipele voastre, în companiile voastre, dar și în societatea noastră, pentru a ne însănătoși cu toții și pentru a lăsa o moștenire solidă. Vi se pare puțin patetică invitația mea? Vă las să citiți cartea...”

Madi Rădulescu, PCCTM, MBA Managing Partner MMM Consulting