TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eşti ceea ce gândeşti CV-WWD-ETICCG-20-N-001
Vezi
galerie

Eşti ceea ce gândeşti

de Dr. Wayne W. Dyer

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #312501

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a
 

Descriere produs

Cu 500 de ani înainte de Hristos, filozoful chinez Lao Zi a scris 81 de versete despre natura umană și despre felul în care oamenii trebuie să-şi trăiască viaţa şi să-şi îndeplinească menirea. Ele constituie un îndrumar pentru a avea o viaţă echilibrată din punct de vedere moral şi spiritual, urmărind în permanenţă binele. 


Dr. Wayne W. Dyer a realizat o variantă personală a celebrelor versete, căreia i-a adăugat o interpretare potrivită zilelor noastre. Rezultatul este un ghid de gândire şi acţiune care îmbină îndemnul antic la pace şi linişte interioară cu imperativele lumii actuale orientate spre dinamism şi dezvoltare continuă.

 

Citește această carte în tihnă. Aşa cum spune autorul, este o carte care îți va schimba fundamental perspectiva asupra propriei vieţi, determinându-te să îți duci existenţa în deplină armonie cu natura. Vei descoperi cum poți avea o viaţă mai fericită, mai inspirată şi mai plină de speranţă.


Aprofundând învăţăturile din această carte, vei ajunge să înţelegi un vechi adevăr: «Când schimbi felul în care priveşti lucrurile, ele se schimbă». Societatea occidentală te învață că trebuie să fii competitiv, dur, că ești împlinit atunci când îți stabilești multe țeluri și te zbați să le îndeplinești. Scriindu-mi cartea, am învățat să fiu flexibil în gândire.” — Dr. Wayne W. Dyer

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Wayne W. Dyer

Traducător: Eduard Bucescu

Data apariției: aprilie 2020

Titlu original: You Are What You Think

ISBN: 978-606-440-570-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, încredere, suflet

 

Opinii editoriale

Această carte ar trebui citită în maniera în care mergi la sală sau alergi să prinzi metroul. Este gimnastică pentru minte și suflet, iar la final vei deveni mai rezistent și mai puternic în fața vieții.

www.goodreads.com

Pildele de viață ale lui Wayne W. Dyer vor fi cu siguranță de folos multor milioane de oameni.

Chicago Tribune
Dr. Wayne W. Dyer
Dr. Wayne W. Dyer
Autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scrii...

vezi autor