TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața nu este un stres continuu. Folosește înțelepciunea de ieri în lumea nebună de azi AM-LOL-VNEUSC-09-N-001
Viața nu este un stres continuu. Folosește înțelepciunea de ieri în lumea nebună de azi
Vezi
galerie

Viața nu este un stres continuu. Folosește înțelepciunea de ieri în lumea nebună de azi

de Loretta LaRoche

Id: #228809

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Există o doză mare de absurditate în zilele noastre, ceva care ne face să fim stresaţi, furioşi şi nesiguri, iar primul pas spre a ne ajuta pe noi înşine să ieşim din dezastrul în care ne aflăm este să începem să observăm haosul în care trăim.

Bazându-se pe inteligenţa atemporală a bunicii Francesca, specialistă în gestionarea stresului, Loretta LaRoche, ne face să vedem înţelepciunea unor vremuri mai civilizate, când nimeni nu avea la el un telefon celular în timpul unei plimbări liniştite pe plajă şi ne arată că răsul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante. Odată ce învăţăm să ne destindem şi să nu mai luăm lucrurile mărunte în serios, vom descoperi o enormă greutate ridicată de pe umeri. Răzând, vom reuşi să separăm zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venită din exterior şi vom înceta să ne învinuim pentru că nu suntem specimenul perfect pe care specialiştii în marketing îl impun ca normal.
Vom reuşi astfel să ne amintim de lucrurile care sunt cu adevărat importante şi care mult prea des se pierd în zgomotul vieţii moderne. Avem nevoie să ne concentrăm pe valorile care fac ca fiinţa umană să fie extraordinară: optimism, speranţă, dragoste, originalitate, a fi un părinte bun, politeţe, altruism şi moderaţie. Scopul, pentru noi toţi, este să revenim la o viaţă în care există mai puţin stres şi mai multă semnificaţie şi, răzând de nebunia fiecărei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde în Viaţa nu este un stres continuu, vom reuşi să ne menţinem atenţia asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Loretta LaRoche

Traducător: Raluca Mateescu

Data apariției: august 2009

Titlu original: Life is Not a Stress Rehearsal: Bringing Yesterday's Sane Wisdom Into Today's Insane World

ISBN: 978-973-16-2044-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: stres