TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jocul interior și Tenisul

Timothy Gallwey
Colecții/Serii: Mentor
Cu peste 800.000 de exemplare vândute de la prima sa publicare, acum mai bine de treizeci de ani, Jocul interior și Tenisul s-a bucurat de un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8401-27-0
Dimensiuni: 15x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Jocul interior și Tenisul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cu peste 800.000 de exemplare vândute de la prima sa publicare, acum mai bine de treizeci de ani, Jocul interior și Tenisul s-a bucurat de un succes fenomenal, devenind un model de învățare pentru sute de mii de oameni din întreaga lume.

Indiferent dacă ești un începător sau un profesionist, tonul angajat al lui Gallwey, exemplele sale clare și anecdotele sale exemplificatoare îți vor oferi instrumentele necesare pentru a avea un rezultat de succes.

Acest ghid poate fi întrebuințat nu doar de jucătorii de tenis ori de sportivi în general, ci de oricine dorește să-și îmbunătățească propriile performanțe, indiferent de domeniul de activitate.

Autor: Timothy Gallwey
Traducător: Cristina Tănase
Data apariției: aprilie 2013
Editura: Spandugino
Pagini: 206
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
tenis, sport, performanţe, succes, strategii, exemple, tehnici, dezvoltare personală
  • Timothy Gallwey Timothy Gallwey - Autor
    W. Timothy Gallwey s-a născut în 1938, înSan Francisco, California şi este absolvent al Universităţii Harvard. Este autorulseriei de cărţi Jocul interior prin care a stabilit o nouă metodologie de coaching pentru dezvoltarea de excelenţă...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Timothy Gallwey
"Orice joc cuprinde două părți: un joc exterior și unul interior. Cel exterior este jucat împotriva unui adversar din afară, pentru a depăși obstacole externe și pentru a atinge un rezultat extern. (…) Teza acestei cărți este tocmai aceea că nici stăpânirea și nici satisfacția unui joc, oricare ar fi el, nu pot fi deprinse fără a da atenția cuvenită competențelor, de obicei neglijate, care țin de jocul interior. Acesta este jocul care se desfășoară în mintea jucătorului și care are loc împotriva unor adversari precum lipsa de concentrare, nervozitatea, îndoiala de sine și autocondamnarea. Pe scurt, el este jucat tocmai pentru a depăși toate acele obiceiuri ale minții noastre care ne inhibă parcursul în performanță.”

Opinia cititorilor