TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești PS-TAN-CSAVSP-21-N-001
Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești
Vezi
galerie

Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești

de Tammy Nelson

Id: #371263

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În multe relații de cuplu, după etapa romantică, în care ne simțim plini de viață și de energie, iar sexul este minunat, urmează și o etapă de somn. În această etapă a relației de cuplu, ne simțim confortabil cu partenerul, dar pasiunea și erotismul relației se estompează, chiar dispare complet deseori.

Nevoia de sex și pasiune a partenerilor de cuplu, nu dispare odată cu trecerea timpului, ci se separa de relație, refugiindu-se în pornografie, relații pe internet, aventuri, dependențe sexuale de toate tipurile și alte probleme.

Acest ghid, care conform spuselor lui Harville Hendrix,este „cel mai folositor ghid din câte cunosc pentru cuplurile care doresc să își îmbunătățească viața sexuală „, ne conduce înspre etapa de trezire a relației.

Zeci de exerciții ușor de pus în aplicare ne conduc înspre un canal adecvat de comunicare pentru împlinirea nevoilor noastre erotice, obținând conectarea erotică la care am visam.

Cu ajutorul metodei de comunicare numită dialogul Imago, autoarea ne învață pas cu pas, cum să vorbim cu deschidere și naturalețe despre nevoile și dorințele  sexuale ascunse. Prezentarea limpede, într-un limbaj accesibil, ne ghidează să depășim  blocaje emoționale,  date de rușine, frica de a fi judecat și respins, care contribuie la separarea sexualității și a nevoilor erotice de relația de cuplu.

Dacă îți dorești o relație intimă mai intensă ca niciodată, în acest volum vei afla cum să o dobândești! Cumpără-l, citește-l și bucură-te de beneficiul de pe urma parcurgerii lui și a distracției care însoțeste lectura!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tammy Nelson

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786069477458

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x19,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Psihobooks

Teme: cuplu