TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sensul iubirii. Revoluția științifică a relațiilor de dragoste AI-SUJ-SIRTAR-20-N-001
Sensul iubirii. Revoluția științifică a relațiilor de dragoste
Vezi
galerie

Sensul iubirii. Revoluția științifică a relațiilor de dragoste

de Sue Johnson

Id: #314054

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sensul iubirii: Revoluția științifică a relațiilor de dragoste de Dr. Sue Johnson este despre această enigmă imposibil de descifrat care se numește iubirea romantică. 

Cartea de față reprezintă mai exact un tratat despre dragoste care te va ajuta să înțelegi cu argumente științifice ce mecanisme complicate se află în spatele acestui frumos sentiment, a relațiilor și a celor mai frecvente probleme care apar de cele mai multe ori în interiorul acestora. Autoarea sparge cifrul iubirii și ne dezvăluie cum se nasc, cum se mențin și cum se repară relațiile de dragoste deteriorate. Ba chiar mai mult, ne oferă o hartă care poate să ne îndrume în crearea, vindecarea și menținerea dragostei.

Dr. Sue Johnson, psiholog specializat în terapia de cuplu, a fost pasionată de mică de relații și mai ales de înțelegerea mecanismelor care se află la baza lor. O parte din concluziile cercetărilor sale se găsesc în cartea de față în care încearcă să descifreze pe înțelesul tuturor noua știință a iubirii și ce înseamnă să fii iubit, în condițiile în care, iubirea romantică a fost un domeniu neglijat de psihologie, sociologie și antropologie până la începutul anilor `90. 

Iar dacă titlul te face să te simți un pic confuz, autoarea îl justifică în felul următor:

„Cuvântul (n.r: iubire) derivă din latinescul sentire, care înseamnă „a percepe, a simți sau a ști”, dar și „a-și găsi calea”. De aceea am numit această carte Sensul iubirii. Are menirea de a vă ajuta să vă găsiți calea către o iubire împlinită și durabilă.”

Cartea reprezintă rezultatul studiilor clinice, experimentelor de laborator și terapiilor aplicate efectuate de autoare timp de mai bine de 30 de ani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sue Johnson

Data apariției: iulie 2020

Titlu original: Love Sense: The Revolutionary New Science of Romantic Relationships

ISBN: 978-606-913-596-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 410

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: iubire