TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cuvinte care schimbă minți LI-SRC-CUVCSM-19-N-001
Cuvinte care schimbă minți
Vezi
galerie

Cuvinte care schimbă minți

de Shelle Rose Charvet

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #265148

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul limbajului
 

Descriere produs

Lucrezi și trăiești alături de persoane care sunt greu de convins și care îți resping ideile automat, fără ca măcar să se gândească la ele? Ți-ai dori să ai puterea de a-i influența pe cei din jur fără să-i manipulezi? Ești curios să afli cum îi poți motiva pe ceilalți, cum îi poți ajuta să ia decizii și cum poți deveni mai persuasiv în activitatea ta?

 

Potrivit lui Shelle Rose Charvet, specialistă internațională în limbajul de influențare, secretul comunicării este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt și să aibă un impact asupra lui, trebuie să apelezi la cuvintele și comportamentele adecvate. În felul acesta, te vei putea înțelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relația dintre voi se va ameliora în mod miraculos.

 

Cartea de față, un manual fundamental pentru oricine își dorește să se exprime eficace și să-i influențeze pe cei din jur, te va ajuta să depășești barierele în comunicare, să îți dezvolți cariera sau afacerea și să construiești relații plăcute și productive, din care toată lumea să aibă de câștigat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Shelle Rose Charvet

Traducător: Livia Olteanu

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: Words That Change Minds: Mastering the Language of Influence

ISBN: 978-606-333-807-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: identitate, societate, succes

Editura: Litera

 

Opinii editoriale

„Cuvinte care schimbă minți este o carte remarcabilă! Într-un limbaj simplu și accesibil, autoarea descrie factorii care ne motivează pe noi toți şi îţi arată cum să comunici, cum să vinzi și cum să-ți gestionezi afacerea, respectând totodată oamenii la un nivel profund. Exemplele ei, deseori foarte amuzante, îți vor permite să identifici tipologiile în care se încadrează persoanele din jurul tău și cele mai bune mijloace de a le aborda.

Jack Canfield, coautor al bestsellerului „Supă de pui pentru suflet”
Shelle Rose Charvet
Shelle Rose Charvet
Autor

Shelle Rose Charvet este orator, consultant în afaceri și instructor atestat în...

vezi autor