TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Controlează-ți emoțiile!
Vezi
galerie

Controlează-ți emoțiile!

de Saverio Tomasella

Id: #381160

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Evită sindromul de BURNOUT!
 

Descriere produs

Ai auzit fără îndoială vorbindu-se despre faimoasa presiune psihică, această preocupare permanentă, adesea istovitoare, de a reuși să planificăm zilnic tot ceea ce avem de făcut. Dar știi oare ce este starea afectivă intensă? La început, ea se manifestă discret, fiind formată dintr-o acumulare prea mare de emoții pozitive și negative, și sfârșește prin a ne copleși.

 

Relații complicate, dezamăgiri, șocuri emoționale... Indiferent de temperamentul nostru, suntem cu toții foarte frământați la un moment sau altul din viața noastră, uneori în moduri neașteptate. Șocurile emoționale pot da naștere bolilor, momentelor de pierdere a voinței, schimbărilor radicale de păreri, depresiilor de durată și impresiei generale că nu mai poți să faci nimic. S-a constatat că nouă cazuri de burnout din zece sunt declanșate de un șoc emoțional.

 

Pentru a preveni suprasolicitarea emoțională, această carte prezintă indiciile pentru identificarea semnelor de epuizare: oboseală, iritabilitate, pierderea încrederii, insomnie... De asemenea, conține multe sfaturi și exerciții pentru a ne regla emoțiile înțelegând mai bine care sunt resursele și, mai presus de toate, limitele noastre.



Alte titluri pentru Teodor-FlorinZănoagă (traducator):
Drept de cetate (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Saverio Tomasella

Traducător: Teodor-Florin Zănoagă

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063805530

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: emoții

Saverio Tomasella
Saverio Tomasella
Autor

SAVERIO TOMASELLA este psihanalist, doctor în psihopatologie, fondator al Observ...

vezi autor