TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoic zi de zi. 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi AI-RHS-SZDZ3D-20-N-001
Stoic zi de zi. 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi
Vezi
galerie

Stoic zi de zi. 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi

de Ryan Holiday, Stephen Hanselman

Id: #313504

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Stoic zi de zi: 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi de Ryan Holiday și Stephen Hanselman este cartea care îți poate schimba percepția asupra modului în care vezi lucrurile, astfel încât să te simți în fiecare zi mai încrezător, mai optimist și mai fericit. Și mai mult decât atât, cele 366 de citate din marii stoici pe care ți le furnizează autorii în acest volum și interpretările lor te pot ajuta să îți reconsideri viața și să începi să o trăiești bazându-te pe alte coordonate.

Asta pentru că în opinia stoicilor, sursa nefericirii noastre nu se află în evenimentele propriu zise care se petrec în viața noastră, ci în modul cum etichetăm evenimentele externe, cum reacționăm la ele și cum ne reorientăm. Iar cea mai bună dovadă a faptului că gândirea stoică funcționează foarte bine și astăzi este faptul că foarte multă lume s-a regăsit în această carte, volumul devenind rapid bestseller Wall Street Journal și USA Today.  

Cei doi autori îți pun la dispoziție în cele 465 de pagini ale cărții câteva dintre cele mai înțelepte cuvinte din istoria omenirii aparținând stoicilor Marc Aureliu, Epictet și Seneca, dar și lui Musonius Rufus, Cato cel Tânăr sau Zenon. În plus, își propun odată cu această carte să-i readea stoicismului locul cuvenit ca instrument în căutarea stăpânirii de sine, a perseverenței și înțelepciunii: adică acele calități de care oamenii se pot folosi pentru a duce o viață mai bună.

În ceea ce îi privește pe cei doi autori ai cărții, ambii dețin atât talentul cât și experința necesare pentru a realiza un produs literar de calitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ryan Holiday, Stephen Hanselman

Traducător: Bogdan Ghiurco

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: The Daily Stoic. 366 Meditations on Wisdom, Perseverance, and the Art of Living

ISBN: 978-630-303-135-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 478

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Ryan Holiday
Ryan Holiday
Autor

Ryan Holiday este specialist în strategie media și un scriitor cunoscut în domen...

vezi autor