TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta de a relaționa
Arta de a relaționa
Vezi
galerie

Arta de a relaționa

de

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #381444

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un zid de resentimente fără glas te desparte de persoana iubită... Asiști la o dispută în care niciunul din interlocutori nu pare să-l asculte pe celălalt... Mintea îți zboară la alte lucruri când îți vorbește cineva...

Cu siguranță ai avut de-a face cu asemenea situații și probabil te-ai întrebat de multe ori cum le poți rezolva. Iată, în paginile acestei cărți, un ghid care și-a dovedit valoarea în timp și care te va ajuta să elimini diverse probleme din relațiile personale și profesionale cu cei din jur. Vei învăța din el cum să comunici mai bine, cum să-ți îmbunătățești abilitățile de ascultare și limbajul corpului și cum să rezolvi conflictele.

În Arta de a relaționa, specialistul în comunicare și antreprenorul Robert Bolton descrie cele mai comune douăsprezece bariere în calea comunicării cu ceilalți și felul cum ele dăunează relațiilor interpersonale intensificând atitudinea defensivă, agresivitatea sau starea de dependență. În contrapondere, cartea prezintă metode inteligente de a depăși aceste obstacole, tehnici prin care poți dobândi capacitatea de a asculta, de a-ți exprima părerea, de a rezolva conflicte și a soluționa probleme împreună cu ceilalți. Ele te vor ajuta să comunici mai calm, chiar și în situații extrem de stresante din punct de vedere emoțional.

Cuplate cu atitudini precum empatia, autenticitatea și disponibilitatea de a te atașa fără să te agăți de celălalt, soluțiile propuse de Robert Bolton funcționează fără greș pentru oricine își dorește cu adevărat să se înțeleagă cu alții și să trăiască echilibrat.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Traducător: Cosmin Nedelcu

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786063371936

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

VIDEO