TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretele supreme ale încrederii depline în sine AI-ROA-SSANDN-19-N-001
Secretele supreme ale încrederii depline în sine
Vezi
galerie

Secretele supreme ale încrederii depline în sine

de Robert Anthony

Id: #306016

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Secretele supreme ale încrederii depline în sine / The ultimate secret of total self-confidence de Dr. Robert Anthony ne readuce aminte sau ne face să conștientizăm  faptul că viața noastră este suma gândurilor pe care le avem și nu o consecință a circumstanțelor exterioare cărora tindem să le acordăm o atenție prea mare. Așadar, îți urez bun venit la bordul unei lecturi ce te va învăța să rupi lanțurile limitărilor care te-au împiedicat până acum să devii ceea ce îți dorești. Autorul îți dezvăluie 14 secrete care te vor ajuta să ajungi mai ușor la dobândirea încrederii depline în sine printr-o atitudine mentală pozitivă. Dr. Robert Anthony îți promite că:

 

„Dacă te afli într-o situație în care parcă bați pasul pe loc sau te simți complexat și incapabil să înfrunți viața cu entuziasm și încredere, atunci această carte este pentru tine. Dacă te dezgustă mediocritatea, dacă ești dezamăgit de rezultatele pe care le-ai avut în trecut și nu te mulțumești să fii o frunză purtată de vânt, aceste pagini îți oferă o alternativă. Dacă poți fi deschis și receptiv la noi concepte, valori și convingeri, vei descoperi motivul pentru care poți și pentru care ar trebui să îți reorganizezi sistematic procesele de gândire pentru a-ți trezi NOUL SINE!”

 

Dr. Robert Anthony este un bun cunoscător al misterelor minții umane, fiind totodată omul din umbră pentru unii dintre cei mai de succes oameni ai planetei. Deține un doctorat în psihologie comportamentală la Pacific Western University și a lucrat ca psihoterapeut, practician în domeniul programării neurolingvistice, maestru hipnotizator, consultant personal de performanță și coach. Este specializat în toate formele de terapie prin energie fiind autorizat de Consiliul American de Hipnoterapie și membru al Asociației pentru Psihologie Energetică Comprehensivă. Este unul dintre cei mai căutați consultanți și oratori din lume, de-a lungul timpului locuind în mai multe zone ale planetei printre care: Statele Unite, Marea Britanie, Suedia, Rusia și Noua Zeelandă. În momentul de față este stabilit în Australia.

 

Autorul este convins că te poți schimba întrucât s-a dovedit că durează aproximativ 21 de zile pentru a rupe tiparul unui obicei vechi și distructiv sau pentru a crea unul nou și pozitiv. Poți deveni persoana aceea încrezătoare capabilă să realizeze tot ce își propune în viață cu condiția de a-ți schimba puțin modul de gândire. În acest sens autorul îți dezvăluie pe parcursul cărții secretele dobândirii încrederii depline în propriile forțe.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Anthony

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-913-512-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 244

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Robert Anthony
Robert Anthony
Autor

Robert Anthony este asul din mânecă al celor mai de succes oameni de pe Planetă....

vezi autor