TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea tăcută. Forţa secretă a introvertiţilor PM-CSE-PTFSAI-17-N-001
Puterea tăcută. Forţa secretă a introvertiţilor
Vezi
galerie

Puterea tăcută. Forţa secretă a introvertiţilor

de Cain Susan, Erica Moroz, Gregory Mone

Id: #249141

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

UN TEMPERAMENT LINIȘTIT ESTE O SUPERPUTERE ASCUNSĂ
Introvertiții au realizat lucruri incredibile datorită temperamentului lor liniștit, nu în ciuda acestuia.
Acceptă-te și prețuiește-te pe tine însuți așa cum ești. Lumea are nevoie de tine și există atât de multe moduri în care poți face ca felul tău tăcut de a fi să se impună în fața celorlalți. Gândește-te la această carte ca la un ghid care te ajută să-ți valorifici calitățile și abilitățile extraordinare pe care le ai deja. 
SĂ FII INSPIRAT!

Pe când era adolescentă, Susan Cain a fost întrebată de multe ori de ce este atât de tăcută. Ani întregi a făcut eforturi ca să se arate „sociabilă", ceea ce părea cel mai mare compliment pe care îl putea primi cineva. În clasă se străduia să vorbească tare și mergea la petreceri zgomotoase, deși ar fi vrut, mai degrabă, să-și petreacă timpul alături de o prietenă sau două. Dar, pe măsură ce au trecut anii, și-a dat seama, încetul cu încetul, că abordarea vieții într-o manieră calmă poate fi, de fapt, un punct forte.
Susan și-a împărtășit experiența de viață în bestsellerul Quiet: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking, care a stârnit o dezbatere internațională. Prin intermediul acestei cărți inspiraționale, ea a schimbat definitiv felul în care societatea îi vede pe introvertiți și felul în care se văd introvertiții pe ei înșiși.
Acum, prin ghidul de față, autoarea vine și în sprijinul copiilor și-al adolescenților. Concentrându-se asupra școlii, prieteniei, vieții de familie și activităților extracurriculare, Susan Cain ne face părtași la propria sa poveste, precum și la poveștile multor copii care, în felul lor tăcut, au reușit să se remarce.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cain Susan, Erica Moroz, Gregory Mone

Ilustrator: Grant Snider

Traducător: Mihaela Apetrei

Data apariției: mai 2017

Titlu original: Quiet Power: The Secret Strenghts of Introverts

ISBN: 978-606-978-044-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M