TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pot face acest lucru AD-LLH-PFALCP-10-N-002
Pot face acest lucru
Vezi
galerie

Pot face acest lucru

de Louise L. Hay

Id: #227808

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa
 

Descriere produs

În această carte concisă, dar extrem de densă, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay îţi demonstrează că „tu poţi face orice”, că îţi poţi schimba şi îmbunătăţi practic toate aspectele vieţii, prin înţelegerea şi aplicarea corectă a afirmaţiilor pozitive.


Louise explică în carte că toate gândurile tale şi toate cuvintele pe care le rosteşti reprezintă afirmaţii. Chiar şi dialogul tău interior reprezintă un flux necontenit de afirmaţii. Cu fiecare gând pe care îl emiţi şi cu fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, tu îţi creezi practic viaţa. Convingerile tale nu sunt altceva decât tipare şi obişnuinţe mentale pe care le-ai învăţat în marea lor majoritate pe vremea când erai copil. Multe dintre ele te ajută în mod real, dar altele îţi limitează capacitatea de a crea lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat. De aceea, tu trebuie să devii atent la gândurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care îţi creează experienţe nedorite.


Louise oferă în carte afirmaţii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vieţii, precum sănătatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relaţiile, succesul la locul de muncă şi respectul de sine. Dacă vei aplica aceste afirmaţii, vei constata că ele reprezintă soluţii care pot rezolva orice problemă cu care te confrunţi.


La sfârşitul lecturii acestei cărţi, tu vei putea afirma cu toată certitudinea: Da, pot să fac acest lucru”, ştiind că te îndrepţi către viaţa minunată pe care o meriţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Louise L. Hay

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: 2010

Titlu original: I Can Do It. How to Use Affirmations to Change Your Life

ISBN: 9786068080161

Copertă: Paperback

Număr pagini: 110

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x16,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: curaj, identitate, încredere, succes

Louise L. Hay
Louise L. Hay
Autor

Louise L. Hay ţine seminare şi cursuri de metafizică. Este autoarea a numeroase...

vezi autor