TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Peak PU-AER-PSPDTI-16-N-001
Vezi
galerie

Id: #246873

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Secretele performanţei de top şi noua ştiinţă a expertizei
 

Descriere produs

Descoperirile lui Ericsson au fost elogiate și dezbătute, dar niciodată explicate corect. Prin urmare, ideea de expertiză încă ne intimidează – credem că avem nevoie de talent nativ ca să atingem excelența sau că excelența pare prohibitiv de dificilă. Peak dezminte ambele idei, dovedind că practic toți avem în noi semințele excelenței – trebuie numai să le cultivăm așa cum se cuvine. Peak oferă sfaturi neprețuite, adeseori contraintuitive despre fixarea unor obiective, recepționarea unui feedback, identificarea modelelor și despre automotivație. Fie că doriți să vă distingeți în profesie, să vă îmbunătățiți performanțele sportive ori să vă ajutați copilul să obțină rezultate școlare deosebite, metodele revoluționare ale lui Ericsson vă vor arăta cum să vă îmbunătățiți aproape orice abilitate importantă pentru voi.



Peak oferă totuși mai mult decât o îndrumare practică. Cartea demistifică reușitele de excepție ale multor performeri remarcabili, de la virtuozi ai muzicii și iluștri savanți până la neurochirurgi, întreprinzători și sportivi profesioniști. Oferă, de asemenea, dovezi convingătoare că școlile noastre abordează educația în modalități greșite. Și ne prezintă o viziune convingătoare și nouă despre potențialul enorm pe care toţi îl avem.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anders Ericsson, Robert Pool

Traducător: Dan Crăciun

Data apariției: noiembrie 2016

Titlu original: Peak

ISBN: 978-606-722-217-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Această carte este o narațiune revoluționară, lirică, plină de forță și bazată pe cunoștințe științifice care ne arată efectiv cum să devenim mai buni (mult mai buni) în a face lucrurile importante pentru noi.

Seth Godin, autorul cărților „Triburi” și „Ești de neînlocuit?”

Majoritatea cărților „importante” nu oferă o lectură prea amuzantă. Majoritatea cărților „amuzante” nu sunt foarte importante. Dar cu Peak, Anders Ericsson (cu contribuția majoră a lui Robert Pool) a dat lovitura zilei, reușind o dublă. La urma urmei, care dintre noi nu dorește să învețe cum să fie mai bun în ceea ce face în viață? O remarcabilă distilare a unei remarcabile munci de o viață.

Stephen J. Dubner, coautor al cărților „SUPERFREAKONOMICS” și „Când să jefuiești o bancă”

Cercetările lui Ericsson au revoluționat modul în care gândim realizarea umană. El a descoperit că lucrul care ne desparte de cei mai buni dintre noi nu este talentul înnăscut, ci pur și simplu modul potrivit de antrenament și exercițiu. Dacă toți am lua în serios lecțiile din această carte, lumea s-ar putea schimba realmente.

Joshua Foer, autorul cărții „Moonwalking with Einstein”
Anders Ericsson
Anders Ericsson
Autor

Anders Ericsson, Ph.D, este profesor de psihologie la Florida State University....

vezi autor
Robert Pool
Robert Pool
Autor

Robert Pool, Ph.D, a predat literatură științifică la Johns Hopkins University ș...

vezi autor