TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gândește ca un astronaut. Strategii simple pentru salturi uriașe în carieră și în viață
Gândește ca un astronaut. Strategii simple pentru salturi uriașe în carieră și în viață
Vezi
galerie

Gândește ca un astronaut. Strategii simple pentru salturi uriașe în carieră și în viață

de Ozan Varol

Titlu apărut în colecția IQ230 la Litera

Id: #376375

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un fost astrofizician dezvăluie obiceiurile, ideile și strategiile care îți vor permite să faci din ceea ce este aparent imposibil posibil

Astrofizica este adesea lăudată ca reprezentând triumful final al tehnologiei. Dar nu este. Mai degrabă este apogeul unui anume proces de gândire – o modalitate de imaginare a inimaginabilului și de rezolvare a nerezolvabilului. Exact același proces de gândire care i-a permis lui Neil Armstrong să facă acel pas uriaș pentru omenire este cel care face navetele să călătorească mii de kilometri prin spațiu și să aterizeze la punct fix și acest lucru ne aduce mai aproape de colo nizarea altor planete.

Din fericire nu trebuie să fii astronaut ca să gândești ca unul.

În această carte accesibilă și practică, Ozan Varol dezvăluie nouă strategii simple din astrofizică pe care le poți folosi pentru a face propriul „pas uriaș“ în muncă și în viață – fie că este vorba de obținerea unei slujbe de vis, de relansarea afacerii, de a învăța un lucru nou sau de a crea un produs revoluționar. Azi, să gândești ca un astronaut este o necesitate. Cu toții ne confruntăm cu probleme complexe și necunoscute. Cei care pot să le abordeze – fără instrucțiuni precise și contracronometru – se bucură de un avantaj extraordinar.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ozan Varol

Traducător: Lucia Popovici

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063376238

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

 

Opinii editoriale

Lectura acestei cărți încurajatoare este un mic pas spre contracararea unui trend descendent și spre îmbogățirea psihicului american. În prezent, America duce dorul oamenilor cu o asemenea atitudine proactivă. Privirea optimistă a lui Varol asupra trecutului se poate transforma în prezentul și în viitorul Americii.

The Epoch Times

Metoda științifică de observare, dezvoltare a unei ipoteze, testare și revizuire a supraviețuit secolelor dintr-un motiv: funcționează. Și, după cum ne arată Ozan Varol, această abordare – plus curiozitatea fără margini – este de ajutor când proiectezi un vehicul care va ajunge pe Marte sau când te gândești ce să mănânci la cină.

Discover Magazine
 Ozan Varol
Ozan Varol
Autor

OZAN VAROL este fost astrofizician devenit între timp profesor premiat și autor...

vezi autor