TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Astăzi, aici, acum
Vezi
galerie

Astăzi, aici, acum

de Mirela Retegan

Id: #374853

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mirela Retegan e femeie, iubită, părinte, copil, bloggeriță, antreprenoare – toate deodată sau, uneori, câte una pe rând. Însă, mai important decât orice, este om. Un om care îşi parcurge drumul vieţii cu fruntea sus, ținând piept durerilor și necazurilor, desfătându-se cu bucuriile pe care i le oferă fiecare zi şi pe care le împărtăşeşte acum cu noi toţi.

 

Așadar, toți ne vom regăsi, într-o măsură mai mică sau mai mare, în gândurile și emoțiile despre care povestește autoarea. Și, mergând pe calea descoperirii de sine, vom găsi împreună puterea de a trăi pe deplin tot ceea ce ne rezervă viața – astăzi, aici, acum.

 

Am scris asta cu gândul că poate ești și tu în situația mea… Poate ești și tu dintre cei care își trăiesc visul și nici nu ți‑ai dat seama… Poate te‑ai lăsat și tu, ca mine, intoxicat de tot felul de factori externi, care nu‑ți pot pătrunde visul și nu îl pot înțelege. Privește bine, privește în tine! Acolo este răspunsul. - Mirela Retegan

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mirela Retegan

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786064409546

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: identitate, suflet

 

Opinii editoriale

Prietenoase și amuzante, dar atât de sincere, confesiunile autoarei despre copii, iubire şi credinţă, ca şi cele despre fericire, prieteni şi cotidian sunt semnul unui respect profund pentru viaţă şi pentru oameni.

Zurli.ro
Mirela Retegan
Mirela Retegan
Autor

Mirela Retegan (n. 1970) este Antrenorul Părinților. Își folosește imaginația, e...

vezi autor