TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea gândului NI-MIC-PUTERG-21-N-001
Puterea gândului
Vezi
galerie

Puterea gândului

de Milton Cameron

Id: #370067

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

TRANSFORMAȚI-VĂ GÂNDIREA PENTRU A VĂ TRANSFORMA VIAȚA!


Știați că aveți puterea de a vă transforma viața dacă gândiți pozitiv? Această putere există în voi înșivă! Trebuie doar să o folosiți pentru a vă ajuta să vă găsiți liniștea interioară, sănă­tatea, fericirea și nu numai. Cunoscută sub diverse denumiri, precum puterea subconștientului, psihologie dinamică, mira­colul gândirii, vizualizare creativă, gândirea pozitivă vă ajută să vă schimbați viața în bine.

Pentru a atinge acest scop, Milton Cameron vă explică în detaliu câteva metode simple și practice pentru a gândi pozi­tiv și a avea o viață liniștită. Desigur, rezultatele depind în mare măsură de efortul pe care îl depuneți, pentru că fiecare este responsabil de propriile fapte. Astfel, conștienți fiind de puterea gândului, veți putea găsi singuri calea spre o viață frumoasă și senină!



BAZELE GANDIRII POZITIVE (A fi si a deveni; Analizarea gandurilor; Evaluarea propriilor valori; Modificarea gandirii; Asimilarea ideilor noi; Transformarea angoasei in succes; Atragerea prosperitatii; Protejarea sanatatii; Un program de sapte zile; A actiona intr-un fel si a astepta cu totul altceva; Curatenia);

RUGACIUNEA SI GANDIREA POZITIVA (A te ruga lui Dumnezeu: mijlocul suprem; Rugaciunea traditionala; Rugaciunea de izbavire; Rugaciunea contemplativa; Rugaciunea stiintifica; Convingerea subconstientului);

ALTE TEHNICI (Folosirea creativitatii ca sprijin al gandirii; Trucuri pentru folosirea mai eficienta a mintii; Concluzii).






Alte titluri pentru MiltonCameron (autor):
Puterea gândului (2017) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Milton Cameron

Data apariției: martie 2021

ISBN: 978-606-38-0519-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 204

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Milton Cameron
Milton Cameron
Autor

Milton Cameron este autorul a numeroase alte carti din domeniul psihologiei, pri...

vezi autor